Nova enerjisi nasıl şarj edilir

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ilkerbufe tarafından 30 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ilkerbufe

ilkerbufe User

300 .000'e sıfır şuan. Nasıl şarj edeceğiz?

2. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Enerjiyi geri kazanmak için N.O.V.A.'lar ekipmandan çıkarılmalıdır, bu sayede tekrar enerji kazanabilirler.

İyi forumlar.

3. ilkerbufe

ilkerbufe User

Teşekkür ederim

_Blade_ bunu beğendi.
  4. titans___

titans___ User

35x N.T.B. Çipi ne işe yarar, geliştirme de mi kullanılıyor, birleştirde ben yan çarımda gördüm de ve tamamlamak mı lazım yan çarı klan başkanı yapıp klandan çıkıyorum veya chatde yanlış yazılardan ban yersem diye yoksa kasımaya birde onla uğraşmam da, bu neydi ve bakarım dedim unuttum gitti sonra birleştirde göremedim ve ABG yapınca falan daha da geliyormuydu __________________????????????

5. ekipmanını aç envanterinden KAYNAKLAR bak N.T.B yi bul tıkla altta açılımına bak ne olduğu yazıyor.yıllardır oynarsın neyi nereden bakacağını bilmiyorsun da.
    birde başka konuda gördüm osminyumun hangarda yer kaplamasını istemiyorsan birleştir topla deme öylece beklesin kullanacağın zaman toplarsın konu kapanmıştı yazamadım.

titans___ bunu beğendi.
  6. titans___

titans___ User

çok saol , yok bu birleştir de vardı kapılardan falan mı veriyorlar dı , ben o ara kapı yapmaya dalmıştım Birleştir de vardı orda olmasının nedeni neydi ben sonra bakarım demiştim de , sen bayadır bana bu şekil yazına denk gelmemiştim bir şey mi oldu diye endişe de ettim di , yani Kapı falan verdi mi ? Salak gibi kullanamadan Birleştirden kalktı mı neden oradaydı, bir kere de IAC satışına şansa denk geldim gözümden kaçıyor sormak da haybeye boşa zaten de merak işte atarlı gençlik olarak cevabın her zaman ki gibi , saol

7. atar yapmak için yaşım hayli geçkin bu yaştan sonra atar yapıp dayak yemeye niyetim yok sadece herşeyi hazırdan öğrenme yolu beni bira kasıyor biraz istekli olan herkes herşeyi öğrenir aslında tüm açıklamalar ya forumda ya oyun içi sss lerde mutlaka var..

8. titans___

titans___ User

ben bakarım deyip kaçırmışım , soru soruyorum da burda sorduğum sorudan dolayı konuşma şeklin ben çok alınganım belki de sen veya başkası cevap verebilir veya vermeyebilir bunda herhangi br zorunluluk olmadığını söylememe de gerek duymuyorum , kaldı ki oyuna yeni başlayıp ne sorular soruluyor , benim bildiğim çok basit şeyler geliyor da bilmeyince napcaz soru sormak ben google da aradım da oyunla alakalı yabancı veya türkçe bir cevabı bulamadım soru sordum kusura bakma verdiğim çok büyük acımasızca basit bilinen bir şeyi soru sormak gibi bir hata ettiğim için yazdıklarımı okuyan şahıslardan ,,, AFFINIZI TALEP EDİYORUM , yazdıklarımdan dolayı aşırı sinirlenmiş kişi veya kişilerden , el öpmekle ağız aşınmazmış .

Sayfayı Paylaş