Destek Nova sorunu

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ŞahFD tarafından 17 Aralık 2024 14:22 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ŞahFD

ŞahFD User

Her portalden atlayınca, oyuna girince sürekli nova kadronuz dolu uyarısı geliyor ve çok sıkıldım mevcut novalarımdan da memnunum o yüzden novalarımı silmekte istemiyorum bu sorundan başka türlü kurtulmanın bir yolu yokmu?

2. KruelSiege

KruelSiege User

Bildiğim kadarıyla silmen lazım, başka bir yolu yok. Tüm novalarından memnun olma ihtimalin de bence epey düşük eğer çok şanslı değilsen ya da özellikle çok iyi nova çıkarmak için uri harcamadıysan / kapı yapmadıysan. Mesela galaksi kapısını bitince tp veren novan varsa bunu tutmanın bir anlamı yok (eğer şp veren novan varsa)

bu tarz örnekler çoğaltılabilir, bir daha göz at bence

ŞahFD bunu beğendi.
  3. ŞahFD

ŞahFD User

Teşekkür ederim şimdi tekrar göz geçirdim de dediğin gibi yanlılmışım 15'e kadar düşürdüm novaları çoğu gereksizmiş. Ama yinede bence bunun bir çözümü olmalı herkes novaları silmek zorunda değil sürekli portal değiştirince oyuna çıkıp yeniden girişte karşıya çıkması çok sinir bozucu