Npc argesi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ●√↔F♥Я↔VΞNĐΞTTΛ●тüяк, Sep 5, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. herkese kg . ben argede düşmanlara değilde npclere daha fazla vurmak istiyorum ama işin içinden çıkamadım. kaç argede npclere vurulan hasarı en fazlaya çıkartabilirim ve bu ar-ge ler hangileri

kmse yokmu ya bilen

Last edited by moderator: Sep 5, 2014
  2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Öncelikle alt alta mesaj ayzmayınız. Er yada geç cevap verilecektir. Sorunuza gelirsek NPC hasarını arttıracak yetenekte olması gereken koşullar yazar, bunları takip ederek kendiniz yolu oluşturabilirsiniz elimizde nasıl gidilebileceğine dair yol mevcut değildir. Uzaylı Avcısına gidebilmek için, Roket uzmanı ve Acımasız I yetneklerinin her birinde 2 arge bulundurmalısınız.

Üyelerden yardım almak isterseniz, konunuzu yeni başlayanlar kısmına taşıyacağım.

Keyifli Forumlar

3. olur taşırsanız aynı durumda başka arkadaşlarda faydalanabilirler. taşınması uygundur

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya modum yanıt vermiş ama ben npc lere fazla vurmanın eksi yönünü yazmak istedim örnek 5 kişilk bir grupta kasılıyorsunuz ve sıktığınız npc siz arge yaptığınız ve diğerlerinden npc ye fazla vurduğunuz için sürekli size dönecektir bu benim geçmişte yaşadığım bir deneyimdir ve bazen çok sıkıcı olabilmektedir aklınızda bulunsun istedim kolay gelsin.

5. yorumunuz için tşkler modum ama şöyle bi durum var iskandinavya 2 serverindeyim oyundaki online sayısını örnekleyim size , 5-3 oyunda en yoğun oldugumuz saatlerde en fazla 20 oyunculu oluyor desem yeridir , sw de kimse olmadığından bu argeyi yapıyorum :)

6. ben 37 argede daha yeni 5/5 yapabildim.bunun sebebi önce daha önemli olan savunma ve kelle avcısı argeleini yapmam.kelle avcısını bir kenera bırakırsak bunlar olmadan uzaylı avcısı boş.mesela kalkan sıklığın yok,uzaylı avcısı argen var.bana göre boştur o argen.33 argeye rahat tatamlarsın sen.ben 3 tane roket uzmanına ve ısı ayarlayıcısına fazla veridiim için öyle oldu.ama çok faydasını gördüm uzaylı avcısının.şu an elit aegisle, yarasa düzeni ve %10 dmg güçlendiriciyle birlikte 8000 e yakın vuruyorum sepromsuz.sepromla 13 bini bulabiliyor.belki görmüşündür beni tr6 mmo da.

Last edited: Sep 6, 2014
  7. tam 2 sene önce tr6 yı bıraktım botlar canımı sıkmaya baslıyordu bide vuruşları düşürdüler gıcık oldum bende . bende cubi keserken aegisle kestiğim için can sorunu pek olmuyor güçlendiricisiz golide x1 7.1 k gibi birşey . zeusu alırsam çok iyi olacak ve lf4 çıkartmak için baya bi kutu açıcam. kalkan sıklığı yok şimdi roket argesini yapcam ama çift güçlendiricili ve sepromlu x1 13 k ya yakın sıkıyorum cubiye . çifti sırf cubi için alıyorum zaten sabahtan 11-12 ye kadar bomboş oluyor :)

8. sabahtan 11-12 ye kadar bomboş mu?süper o zaman.tr6 dolu sabah 6 da bile birkaç kişi oluyo.bi kere bomboş yakaladım.acımadım elite.kamiyle birlikte 2-2,5 satte yaklaşık 45-50k uri kastım.sen ozaman köşeyi dönersin.dediğin gibiyse.

9. şöyle diiym bizim server ölü sever 2 senedir belki daha fazladır servere kayıtlar darkorbitin sitesinden yaplmıyor. bigpointe kaydolup bizim sw ye geçiyorlar ve normal bi kullanıcı da isk 2 gözükmüyor sw listesinde :)

10. ama zevki de çımaz fazla öyle bölesi daha iyi heyecan var ne kadar fazlaysa o kadar heyecan.çokfazlası da zarar ;)

11. tr6 da oynadıgım zamanlarda lidyalıyla wakitsizi almak için 10 kişi giriyorduk herkes ful havuc yada tamamladı tamamlıcaktı . nedense adam 50 k dp de sabit kalıyordu hilelerin oldugu zamanlrdı :)) geçenlerde girdim sw ye baktım lidyalıyı göremedm :confused: hala oynuyor mu

12. lidyalı işin tam ustasıydı diyebilirim.hile kullandığından haberim yok ama çok çektiğimizi biliyom ondan.şu an hiç görmedim.lidy klanı halen varmı onu bile bilmiyorum.şu an avcı ve kej klanları ön görünürde.

13. çarı kapanmıstır o zaman 200 tl lik bişi kullanyodu wakitsizle o . palladiumdaki herkes dalıyordu adamlara nedense bi onlar patlamıyodu :D

Thread Status:
Not open for further replies.