NPC Bilgisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-ProzeN-. tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

NPC Bilgisi olsunmu?

1. Olmalı

84,3%
  2. Olmamalı

15,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bilader oyundaki slotlar yeterince yer kaplıyor zaten yakında anasayfayı hangarı vs. oyun içi ekrana taşımazlarsa iyidir: )

2. Bu hoşuma gitti :) bencede olabilir görmek isteyen görür , istemeyen görmez.

3. [​IMG]
    Bu slotu ayarlar bölümünden istiyen istemeyene göre açıp kapatabiliriz .
    Yeni fikirler lazım bize bide böyle deniyelim :D Gerçekten bu konunun tutmasını istiyorum . GÜNCEL !

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Çok daha hoş görünüyo böylesi ama yazılar biraz zor okunuyo

BlackGhost™ bunu beğendi.
  5. Maksat konu aşağılarda kalmasın :) Fikir sonuçta geliştirilmesi gerkeli

6. Tasarım çok iyi ama yine de geliştirilebilir. :D

7. CİLΛ

CİLΛ User

sadece canını gösterse yeter

8. dikduran1

dikduran1 User

oyundaki bir özelliğin o an kullanılıp kullanılmaması oyun performansı etkilemez. server senin (oyuncunun) o an yapmak istediği oyun dahilindeki tüm komutlara kurallar çerçevesinde cevap verecek şekilde hazır bekler... bu konuda özelliğin aç kapa olması pratiklik dışında bir şey değil... grubta nasıl gösteriliyorsa tek başına iken de gsterilebilir. çünkü sistemde hazır olarak var zaten.. sadece grup dışında olacak...
    oyum olumlu ayrıca...

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ama şöyle bir şey var oyuna yenilik gelince yeniliğin yanında gelen sorunlar illa ki çözülecek böyle kalacak hali yok. Bu yenilik gelince de sorun oluşursa onları da er ya da geç çözecekler. Yani senin eleştireceğin kısım oyun sorunları değil, gerekliliği, gereksizliği, ekranda yer kaplaması vb. olmalı.

10. Bence olmalı canavarın canını göremiyoruz +1

11. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

12. Ben konuyu beğendim. Olması gerektiği kanaatindeyim :)

13. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Güncel

14. Life

Life User

Bence gayet mantikli ve guzel bir fikir ila grup olarakmi bakcaz birde su kapilardaki yaratik sayisi olsa tatindan yenmez valla :D onada bi el at

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  15. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Öncelikle saol yorumun için. Kapıdaki yaratık sayısıyla ilgili bir konu vardı şimdi ben açarsam zaten böyle bir konu var deyip kapatırlar eğer bulabilirsen o konuyu hortlatabilirsin :D

16. Bence en mantıklısı fikrin cidden başarılı ve lazım olan birşey ama yeni pencere Gözüme pek kestiremedim :D +1

17. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

18. Aga dikkat et 5 tane konun ard arda gelirse hepsini kitliyorlarmış bir kaç son mesajı sil konularından

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  19. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bunu bilmiyordum. :D

20. Kasıyor diyenler grafikleri düşürün, olmadı ayarlar > arayüz > droitleri göster seçeneğini kapatın. Kasma çok azalıyor. Hem gruba girince siz kasıyor mu? Gruptaki canavar can ve kalkan çubukları olsa o bile yeter.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.