Npc(Canavar, Yaratık) kesmek için en idael droit düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BabalarÖlmez- tarafından 30 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar sizce başlıktada belirttiğim gibi en idael canavar kesme droit düzeni hangisi bana göre söylerseniz sevinirim full lf3 10 b02 4 iris goliath özelliklerim bunlar sizce hangi düzeni kullanmalıyım

2. droit düzenleri hangileri var

3. işte verilen cevaplara göre alıcam

4. he kaçk uri var peki

-BabalarÖlmez- bunu beğendi.
  5. Güveyi tek geçerim, duruma göre yarasa iş yapar. Çok çok uç noktalarda (uber tallon,cubikon) gibi moblarda halka da lazım olur. Gerisi işlevsiz mob kesme konusunda.

6. bence güve kullan bu arada yarasa hangisi

7. Merhabalar,

Benim size önerim kalp uçuş düzeni olacak elinizdeki donanıma en uygun olan diye düşünüyorum.Açık arttırmadan ve dükkandan alabileceğiniz destekler ile hasar,kalkan ve darbe puanlarına ilave güç edinebilirsiniz.

İyi forumlar

8. aries123

aries123 User

Yarasa alın bence vurusunuzda iyi bir artıs saglar. Yerinizde olsam alacagım droit duzenleri şu sıra ile olurdu.
    Kalp
    Guve
    Kıskac
    Yengec
    Halka
    Burgu
    Tabi hepsini tek seferde degil gelistikce, zamanla bu droit duzenlerine zaten ihtiyacınız olacaktır.

9. Tamam cevap verenlere tek tek teşekkür ediyorum konunun kilitlenmesi uygundur

10. Vip varsa iç içe en iyisi olur. Yoksada bana göre yarasa iyi.

11. Merhabalar,

Ben teşekkür ederim, bir başka konuda görüşmek üzere gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konu kilitlenebilir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.