npc den ünvan alınması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uninstable tarafından 5 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uninstable

uninstable User

biraz önce kristallondan En Çok Aranan ünvanını aldım ama bu profildeki unvan değişim alanında gözükmüyor, şimdi bir başka unvanı seçsem bu ünvanı tekrar alamaz mıyım ?

2. o geçici unvan oldugu için görünmez orda sen patladıgında otomatikman değişir

3. uninstable

uninstable User

neden bu ünvanlar kalıcı değil ki sonuçta şansa denk gelmiş ve ben kesilince gidecek, komik yani

4. :) kaybolmuyo ama onlar aslında unvan demek yanlış oluyo sanırım modlar daha dogrusunu bilir ama bunlar başlık oluyo seni patlatana geçer evreni dolaşır böylece bence oyunun renklerinden

5. uninstable

uninstable User

ne diyelim anı olarak kalsın burada resmi :D

6. Bir düşman kesersede o düşmanın bu unvanı olacak...

7. uninstable

uninstable User

değiştirdim çoktan :) :D

8. KARANLIK

KARANLIK User

-RealMardin- ve KeskinBicak bunu beğendi.
  9. BonusRasta

BonusRasta User

Bende de karanlık pilot vardı, herkes üstüme çullanıyordu en sonunda gitti :D

10. ben spring king mmo yu kullanıyorum başlık olması lazım ancak gitmiyor patladığımda (çok patlarım :D)

11. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gerekli bilgi verilmiş kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.