npc hasarı gemi modülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LEWY tarafından 27 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. LEWY

LEWY User

Solacelerin kullandığı +%15 npc hasarı veren modülü nereden bulabilirim ?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Terör girdabı etkinliğinde verildi o zamandan beri hala gelmedi

3. Şuan alabileceğin bir yer olduğunu sanmıyorum , yeni bir etkinlikte yeniden çıkarırlarsa veya galaksi kapılarına özel ödül olarak koyarlarsa o zaman alabilirsin , beklemede kal derim

4. Şu an için almanın bir yolu yok. Yeni etkinlik olduğu zaman gelebilir.

5. -333-

-333- User

yok yok olsa zamanında gemi güçsüzdü alamadım şimdide gelmiyor kapılarada gelmiyor acaip iş anlamadım gelmezse gelmesin neye kıymet verdiysek do sandıklara kapattı getirmez oldu gelirse hepimize gelmezsen gelmeeee..

6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkür ediyorum. Üyelerimizinde dediği gibi bahsettiğiniz modül Teror Girdabı etkinliğinden gelmişti. Şuan için ne zaman geleceğine dair elimizde bir bilgi yok.

Ayrıca modüller hakkında detaylı bilgi için Buradaki konuya göz atabilirsiniz.

Sormak istediğiniz başka bir soru yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.