Öneri NPC işaretleme sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __Kimene53__ tarafından 15 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce?

1. Olmalı.

72,7%
  2. Böyle iyi.

27,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sürekli sıkıntı çektiğim bir sorunu paylaşıp şöyle bir öneride bulunacağım.
    Gerek kapı olsun gerek uridium kasma olsun sürekli npc keserken işaretleme sıkıntısı çekip duruyoruz. Bunun bir kolay yolu olmasının kime ne zararı olabilir ki diye düşüyorum.

Benim önerim bir tuşa en yakındaki mob'u işaretleyecek bir özellik gelsin. Örneğin "shift" her bastığımızda gemiye en yakın mobu işaretlesin bizde kasılırken daha kolay ve rahat kasılalım. Kapılarda yüksek hasarlara maruz kalmayalım.

Shift tuşu herhangi bir kullanıcıyı işaretlememeli tabi.

ELFİDA___ bunu beğendi.
  2. Normal haritalarda kasılırken kullanılırsa eski bot kullananlar gibi olabilir ve eskide sağlamlar rütbe kasmaya başlar. Sadece kapılarda deseydin desteklerdim.

3. WightPro

WightPro User

Gelistirmeli bence.
    Köşede bir sekme açılacak (pet pilot minimap gibi) oradan seçiçez mesela cubikon dicez shifte basinca en yakindaki cubikon işaretlenecek. Protegit ve oyunculari işaretliyorum ben sürekli :-D

4. arkadaşın dediği gibi olabilir böylece npc ararkende zorlanmayız arkadaşın dediği gibi olursa +1

WightPro bunu beğendi.
  5. Mantıklı bir görüş bence de hoş olur :)

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Sadece yaratık olacaksa olmalı bence. Darkorbitin bir uzay savaş oyunu daha var belki biliyorsundur 3 boyutlu onda da böyle bir özellik var. Hatta daha gelişmişi var sana en yakın şirket üyesini işaretleyebiliyorsun. Ya da en yakın NPC ya da düşmanı.

7. ELFİDA___

ELFİDA___ User

ben işaretleme konusunda arkadaşa katılıyoum

8. DraydiBoy

DraydiBoy User

Sadece npcler üzerinde olursa;
    Oyum Olumlu +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.