Npc kalkanları kaldırılmalı*yada.....

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SİSTEM tarafından 7 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Npc kalkanları kaldırılmalı*yada.....

1. Kalkmalı

oy sayısı 2
    50,0%
  2. Kalkmamalı

oy sayısı 2
    50,0%
  3. Geliştirilebilir.

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SİSTEM

SİSTEM User

Merhaba arkadaşlar herkes oyunda daha kolay nasıl ve eğlenceli oyun oynamanın peşinde bence herkesin isteği yaratıklardaki uri artışı bence uri artışından ziyade kalkanları yada dpleri birazcık düşürülmeli npc uri artırımı yapılmalı diyen arkadaşlarımızın yorumlarını okudum ve ne kadar arttırılabilir yönetim hangi yönde arttırım yapacak 128 uri veren bir talon 150 verecekmi yada 200 bence çok zor vermeyeceklerdir bundan ziyade kalkanların ve dp lerin azaltılması hem oyuncuyu sıkmayacak hemde daha rahat tp,şp ve uri birikim yapabilecek şuda olabilir belki kapılarda kesilen npclerin değerleri ile oynanabilir buda olabilir ama ben daha zevkli ve daha yararlı olacağını düşündüğüm kalkanların kalkması konusu daha çok benimsedim yada sizin fikirlerinizde ne var çok aşırı kaçmadan ne olacağını yazarsanız sevinirim.

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bu oyuna apis zeus pilot profili ve gemiyi güçlendiren diğer zımbırtılar gelmedende yaratıkların canları hemen hemen aynıydı gemiler o kadar güçlendi artık eskiye oranla daha kolay kesiliyor yaratıklar mesela eskiden kristallonları etrafında dönmeden kesemezdin sabit durup x1 mermiyle kesmeye kalksan kristallon seni keserdi şimdi ise çok rahat kristallonu kesiyorsun oyun bu haliyle güzel.

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu ve benzeri bir cok konuda dile getirilmis bir konudur lutfen farkli bir dusunceniz varsa yeniden fikrinizi acabilirsiniz konulari inceleyiniz.

PrbLem bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.