NPC Kesimi için gemi tavsiyesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fire123457 tarafından 3 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fire123457

fire123457 User

Merhaba uzun bir süredir oyunu oynayan biriyim Venom kullanıyorum ama NPC keserken genede zorlanıyorum. Biraz araştırdım ve bazı droid düzenleriyle Sentinel ve A-Elite'in NPC kesmede iyi olabileceğini düşündüm. Sizce hanig gemi daha iyi olur. Başka bir gemi daha iyi ise onuda önerirseniz sevinirim.(Cyborg, Hammerclaw, Mimesis harici)

2. aşagıya bıraktıgım konumda 10 cu konuda gemi ve moduller yazıyor hangileri mevcutsa ona gore yonelmelisin

3. Solaceyi öneriririm, bulabilirsen %15 npc hasar modülü var haricinde özel yeteneği ile dp tamiri yapıyor kalkanın azalınca yaratığa sab ile saldırıp kalkanını doldurur dp azalınca yetenek basarsın yani tamir için köşeye çekilmene gerek kalmıyor o açıdan npc için solace iyi bir gemi.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  4. fire123457

fire123457 User

Bende şu an DMG-SG01 var Sentinel, Solace ve Spearheadler için 5% hasar veriyor. Bu durumda Sentinel almak mantıklı oluyor. Peki kasılmak için ne önerebilirsin şu anda 1 prom var onları mı toplayım. 52 de anahtarım var ama yarın zeus günü diye yarın kullanmayı düşünüyordum ne önerirsin.

5. prometheusları fulle sonra apis zeus alıp onlar içinde pro kas

6. ateistkeci

ateistkeci User

Solace öneriyorum gemi soracak olursan kesinlikle yeteneği ile canını fulleyebilirsin kalkanın azalırsa da sab çekebilirsin böylece tamir olmaya gitmeden uzun süre yaratık kesebilirsin :)

Şu an 1 Pro lazerin var sanırım görevleri yaparak 10'a tamamlamanı öneriyorum anahtarlarını da Zeus gününde açarak Apis/Zeus'unu tamamlayabilirsin ayrıca gelişmiş LF4'lerde çıkartarak hasarını arttırabilirsin

Titan. ve Delipaltalı35 bunu beğendi.
  7. fire123457

fire123457 User

XD iki ayrı öneri genede tşk ederim şu an çok fazla oyuna bakamadığımdan zeta yapımıyla zeus almaya bakarım herhalde. Görevlerdende proları toplarım. Sormak istediğim şeylerden biride droid uçuş düzeniydi. Proları aldıktan sonra uri kasmak için cubi dönerim diye düşünüyorum Sentinelle'in özelliği ve yengeç uçuş düzeniyle rahat olur diye düşünüyorum bütün hasar kalkana gidip kalkanın aldığı hasarı azaltmak. 100.000 uri istiyor düzen sizce boşa uri mi harcamış olurum.

8. Merhaba, amacın kasılmak ise burgu ve yengeç işine yarar ama kapı için ise güve al derim direk.

9. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı daha uygun şekilde düzenledim.

Ayrıca konu için @yılmazcan47 arkadaşımızın paylaşım yaptığı konuyu takip ederek ilerleyebilirsiniz. Harici olarak tavsiyeme gelirsek diroit düzeni olarak burgu alırsanız %25 hasar desteği çok etkili olacaktır. Gemi olarak hasar odaklı düşündüğünüzü görüyorum Bu yüzden venom oynamanız(tabi ki de solace %15 npc modülü yoksa) daha iyi olacaktır.

İyi Forumlar.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  10. fire123457

fire123457 User

çok teşekkür ederim herkese son bişey zeta kapısını daha rahat yapmak için ful radar protokolü alıp petle pala mı kasmalıyım.

Son düzenlenen: 4 Eylül 2020
  11. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Pet için full radar protokolü almanız bende gerek yok 3-4 adet almanız yeterli olacaktır. (Bu dediklerim sadece palladium toplamak içindir.)

İyi Forumlar.

12. fire123457

fire123457 User

Teşekkür ederim konu kitlenebilir.

13. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.