npc modül

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Zıhar tarafından 12 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zıhar

Zıhar User

arkadaşlar solace'den cyborg'a %15 npc ve %10 kalkan modülü için geçilir mi,karlı mı, sizce ? ne dersiniz ?(yaratık kesmek için )

2. ateistkeci

ateistkeci User

NPC modülü ile ilgili bir hesaplama vardı ve Solace bir tık öne çıkıyordu, ayrıca Solace yeteneği kasılırken çok daha faydalı oluyor bu yüzden kesinlikle geçilir :)

3. Aliens

Aliens User

Evet,her şekilde geçilir. Solace ilave olarak sürekli DP yeteneği ile tamir olma gibi zaman kaybettiren olayın da önüne geçer.

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Yaratık kesmek için solace gemisi sayborga göre çok daha karlı modüller sayesinde. Ben geçmenizi tavsiye ederim :) Konunuzu daha uygun bir bölüme taşıyorum. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Zıhar

Zıhar User

sağ olun arkadaşlar. konu kilitlenebilir.

6. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Cyborg sevilecek gemi olarak görmemekle birlikte ara da kullanıyorum. Solace modül varsa her şekilde öndedir

7. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.