NPC Rütbe Puanlarında değişiklik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *KORCAN96*[GHST] tarafından 29 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce eskisi gibi olmalı mı?

1. Evet olmalı

72,7%
  2. Hayır olmamalı

18,2%
  3. Kararsız Ve geliştirilmeli

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *Darkorbit bot kullanımları artınca rütbe puanlarında bir takım değişikler yaptı bunlardan biri struner ve lordakia yaratıklarının rütbe puanı olarak artık vermemesiydi.

*Darkorbit'de artık bot kalmadığına göre eskisi gibi struner ve lordakia rütbe puanı vermeye başlamalı artık

*Bazı arkadaşlar struner ve lordaki kesmeyle rütbe puanı kasılmayacağını düşünmüşler aslında hiç de öyle değil struner ve lordakia sayısının fazla olması ve kısa sürede kesilmesi rütbe puanı kasmanızda oldukca fayda sağlayabilir

NOT 1: Daha önce kesilmiş struner ve lordakia puanları eklenmeyecektir.

Şuan mevcut olan puanlama sistemi

NPC- Yaratıklar
    -=[ Streuner ]=- 0
    -=[ Lordakia ]=- 0

Olması gereken:

NPC- Yaratıklar

-=[ Streuner ]=- 1
    -=[ Lordakia ]=- 1

Son düzenlenen: 30 Ağustos 2014
  2. arkadaşım sen niye zahmet ettinki lordakiayla struneri değiştirmişsin kısaca belirtmen yeterliydi hem strenirle lordakia bi rütbeyi değiştirmeyecekki
    oyum olumsuz

3. İyide Bot kullananlar az da olsa var.

4. bence gereksiz -1

5. Olmamalı çünkü bot kullanımı hâlâ daha az da olsa devam ediyor, üstelik Streuner ve Lordakia'dan gelecek rütbe puanları rütbeyi çok az etkileyecektir, neredeyse hiç etkilemeyecektir. Ama az da olsa kullanılan botlar bundan çok fayda sağlayacaktır, olumsuz.

6. *Eğer Struner ve lordaki rütbe puan 1 verirse bazı kişilerin rütbe için x-2 haritalarına yönleneceğini göreceksiniz

*Ben iskandinavya 1 serverında oynamakdayım 2009 yılında bir adam vardı sadece struner ve lordakia keserdi adam kısa sürede iki yıldız oldu

Son düzenlenen: 29 Ağustos 2014
  7. Biliyorum iskandinavya 1 de oynadıgınızı. bende bi süre orada oynamıştım nickim yorumsuz infazdı.

8. İsminizi anımsar gibi oldum artık oynamıyormusunuz isk1 de

9. Evet 2-3 sene oldu isk1 i bırakalı. artık tr2 oyuncusuyum. svden ayrılma sebebim,Hiç dayanışma yoktu hep savaş içindeydi herkes en son. klanların çoğnu unuttum ama, arg klanı vardı GHST vardı çok sağlamdılar. Sv gelişme aşamasındayı o zamanlar yardım eden yoktu 1 iris 10 lf 3 çarla pekk bişi yapılmaz haliyle. bende bundan dolayı bıraktım svyi.

10. konu güncel...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.