Npc Şeref Puanları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SLaYeR2oo tarafından 2 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SLaYeR2oo

SLaYeR2oo User

merhaba hangi canavar ne kadar şeref uridium tecrübe veriyor listesini verebilirmisiniz lütfen hemen acil teşekkürler

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Açıklamalar/Sözlük bölümüne girip S.S.S Konuları İndex konusundan - N - kısmına gelip NPC ' ler ve verdikleri ödüller konusunu incelersen yardımı olacaktır. :)

3. SLaYeR2oo

SLaYeR2oo User

buraya atman bu kadarmı zor şu listeyi anlayamadım ne indexi ne açıklaması kopyala yapıştır yap gönder işte çokmu zor

4. balık tutmayı öğretiyor işte. Bundan sonra buna benzer başka bir istekte çok daha hızlı şekilde aradığını bulabileceksin

5. SLaYeR2oo

SLaYeR2oo User

nerden bakıcaz anlamadım dediği yeri

6. link atmak yasak olduğu için atamıyorum kusura bakma.
    bu konuyu açtığın yer varya. burası oyunla ilgili sss başlığı altında genel konular kısmında. oyunla ilgili sss başlığı altında açıklamalar/sözlük kısmına girmen lazım. üstten 7. konu sss konuları index. bu başlık altında n harfine gel orada bulursun

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Yani bulamazsın anlarım da bir iki tık yapıp konuyu bulup okumak çok mu zor ?
    Forumun anasayfa'sına tıkla yani komple bölümlerin görüldüğü yere geçip aşağı doğru göz atarken

Yardım
    Oyunla İlgili S.S.S.
    Konular: 7.806Mesajlar: 59.512
    Genel Konular
    Açıklamalar/Sözlük
    Teknik Konular

bunları bir yerde mutlaka göreceksin. Orada iyi bakarsan Genel Konular ile Teknik Konuların hemencecik arasında Açıklamalar/Sözlük bölümü var.

" *ilale anlatır gibi " oldu ama yapacak bir şey yok. :D

8. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

Merak ettiğiniz konuyla ilgili açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar dilerim.

9. Mineral

Mineral User

Onlar canavar değil oyun arkadaşlariniz:D