NPC Uridium Sorunu(Kamikaze)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SORRYAGA tarafından 24 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SORRYAGA

SORRYAGA User

Terör kapısında kamikaze ile kasılıyorum.Yaratıkları köşeye gönderiyorum.Daha sonra köşeye gidip kamikaze ile patlatınca ne şeref ne uridium vs gelmiyor.Terör kapısı 7. bölümdeyim daha 30 k uridium kasabildim.Küçük uber yaratıklardan doğru dürüst uridium kazanamadım.Lütfen bu soruna bir çözüm bulun.Uridium için 60-70 tane yaratığı tek tek elle mi kesmem gerekiyor vipi boşa mı aldık?

2. Bazen bende normalden az aldığımı düşünüyorum. Bi ara dikkat etmedimde sanki uri tp şp gelmedi.

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Bende birkaç kez gelmedi özellikle takip ettim ve ekranın soluna da sistem günlüğünü açtım sadece güçlendiriciler geldi başka hiçbir şey yok.Genellikle kalabalık ve küçük yaratıklarda bu sorunu gördüm uber sibelonit,tallin gibi..

4. Bu olay genelde kalabalık npc gruplarında oluyor. Bazen 1-5te pet atarak kasıyorum kendimi ve bol npc topladığımda uri gelmediğini çok gördüm. Anlaşılan sanada aynı şey olmuş. Aynı anda patlayan npcler kasma yapıyor bunda hem fikiriz eminim sanırım o arada kaynayıp gidiyorlar :(

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Aynen dediğin gibi ama arada kaynayıp gidenler kapıdaki uberler ve normal yaratıklar.Minikler ama grupça çok iyi uri vs veriyorlar.Veriyorlar vermesine de verdiklerini biz alamıyoruz:(

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu durumu engellemek için kösedeki yaratıklara sıkarak kamikaze patlatmanız yeterli oluyor. Bende kapı yapıyorum bu durumla karşılaşmamak için bu taktiği uyguluyorum ve hiç uridiğum kaybım olmuyor.

İyi Forumlar.

7. SORRYAGA

SORRYAGA User

Taktiğinizi deneyecem modum konu kilitlenebilir ...

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Rica ederiz.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.