Npc Uridiumları hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***S.T.E.A.L.T.H*** tarafından 15 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. İyi oyunlar. Şu an X-7 haritasında kasılıyorum yaklaşık 1,5 saattir. Amacım DMG-VP01 almak için uridium kasıp epsilon kapısını açmak 4 parçam kaldı. Fakat son 10 dakikadır npc ler %20 daha az uridium vermeye başladı. Mesela tallin 13 uri tallon 103 uri gibi. Bu normal mi ? Yani belli bir süreden sonra azalıyor mu ? Bilmediğim için sordum ilk defa başıma geldi.

2. ateistkeci

ateistkeci User

Oyunda bot kullanıcılarına karşı önlem olarak bir süre sonra yaratıklarda ödüllerde azalma olmaya başlıyor bu durum için en iyi yöntem bence biraz Palladium toplayarak geçmesini beklemen

***S.T.E.A.L.T.H*** bunu beğendi.
  3. Anladım teşekkür ederim. 3500 uri kala açtım kapıyı bu arada :) 2 tane x2 yakaladım.

4. ateistkeci

ateistkeci User

O zaman modül hayırlı olsun :D

5. Teşekkürler :) Lighnight için dp modülü vardı bu yoktu. Şimdi düşmanlar düşünsün :) Vur kaç yapacağım [​IMG][​IMG]

6. KuRaLSıZ

KuRaLSıZ User

Yaw bi tek bana düşmedi ne yapacam kafayı yiyecem 4 ay oldu gelmiyor bana .

7. Esenlikler.
    Tebrik ederim kazandığın için. :)

8. Teşekkür ederim. Proları fulleyene kadar bl de bununla takılacam artık. Ne de olsa npc modüllü solaceyle aynı vuruyor ve kaçmak daha kolaylaştı. :)

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuza gerekli cevapları veren oyuncu arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Durum azalan getiriden ibarettir. Yeni modülünüz şimdiden hayırlı olsun :p . Gerekli cevapların verildiğini düşünüyorsanız kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.