NPC Uridiumu Artışı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve qweyasarqwe1997 tarafından 28 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Saygıdeğer yöneticiler ve support ekibi ;

Benim size açıklamak istediğim aslında bir sorundan ziyade bir istek bir arzu
    bir dilektir.Ben TR-6 da oynamaktayım şuan ve günde yaklaşık 6-7 saat oyuna
    girebilmekteyim. Ancak bu kadar vakit oynamama rağmen günde en fazla 13-14 bin
    arası uridium kasabilmekteyim. Bizde oyuna yatıracak kadar güç yok ancak bu oyuna
    para yatırıp 1-2 günde çok iyi yerlere gelebilen oyuncular var. Ben de durumu
    benim gibi olan arkadaşlar için sizden ricam oyundaki haritalarda serbest dolaşan
    yaratıklar (NPC'ler) den çıkan uridium miktarlarını biraz olsun arttırmanızdır.
    Lütfen bu söylediğim şeyi göz ardı edip geçirmeyin. Bu uridium benim durumumda
    olan kişileri çok fazla mağdur etmektedir.

Teşekkürler,Darkorbit Ekibi

yılmaz749749 bunu beğendi.
  2. GREED

GREED User

Böyle açılan konular var onlara destek olunuz ve konunuza anket ekleyiniz .

yılmaz749749 bunu beğendi.
  3. Bu tür konu mevcut.

Oyunun şimdiki haline göre npc ödülleri çok yetersiz. Bildiğim kadarıyla npc ödülleri hiç değişmedi ama eskiden bu kadar uri harcanacak bir şey yoktu.

4. bencede belki bir nebze kutucular azalır oyuna 1 nebze oynama istegi ben gunluk max kasılarak 25k kasabiliyorum vipsiz fln ful+ful olmam ragemn ama oyunda o kadr eksikler varki 8 iris adam 5k urii zor kasıor farkındayım cubide ben 800 uri alıorum geri kalan herkkes 200 uri paylaşıor

5. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Lütfen konuları açmadan önce forumu inceleyin.

Bu konuda açılmış bir çok konu bulunmakta bu konulara destek verebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.