Bug / Oyun hatasi Npc uyuma sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eray tarafından 18 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eray

eray User

Görevler için 30 40 civarı boss tallon imha ettim ve etmeye devam ediyorum.Benim sorunum boss tallonun uyuması.En azından 20 tanesi uyudu.En başta sabit duruyorum kalkan bitmeye yakın kaçarak kesiyorum ve kami atacağım zaman sabit bekliyorum.Bu esnada bahsettiğim sorun oluyor ve uyandırmak için çoğu kez sıkmayı bırakıp uzaklaşıyorum tekrar sıkıyorum.İstismara açık bir durum.

2. kaansakal

kaansakal User

1yıllık bir sorun istismar etmeyen kalmamıştır heralde büyük ihtimal yöneticiler de farkındadır bekliyoruz

3. Merhaba ,

Bu durumu iletmiştik fakat şu anda hangi aşamada bilemiyoruz. Yani ne zaman tam olarak çözüme kavuşacak bilgimiz yok.

İyi forumlar.

4. darko_pro1

darko_pro1 User

Bu olay yıllardır var bir şey olmaz uyursa uyumaya devam etsin. Bizim sorunumuz değil yıllardır düzeltselerdi.

5. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.