Bug / Oyun hatasi Npc uyumaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cpt_nameless tarafından 11 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba modlarım ve adminlerim bir süredir low kapısındaki falcon uyuması sanki gg kapısındaki dalgalar gibi giderek tüm npclere dağılmaya başladı.
    4 lf3 gemiyle boss tallon keser olduk, sıktığımız an uyuyorlar.
    Support'a geri bildirimde bulunsam bile görmezden geleceklerini bildiğim için nasılsa siz iletirsiniz diye düşünüyorum.

iyi forumlar

ekleme:

Not: kalkan biraz gitti o da porta çekerken boss tallin vurdu, boss tallon bulamadım gösterecek onda bile uyuyor, bu artık hata olmaktan çıktı.
    Kimseye bunun yüzünden(low dahi olsa) ceza verme hakkını yetkililerde görmüyorum.
    Tamam ortada bir sorun var ama bunu yönetim gizli tutmak yerine low kapısına girmeyin diye defalarca uyarı yayınladılar lowdaki bugtan haberi olmayanın bile haberi oldu.
    Benzer bir sorunu yıllar önce chatteki cm ler bot kullanmayın bot kullanmayın diye diye herkes botları öğrenmişti.

ekleme 2:

taktiği falan yok, kendisi uyuyor.
    Harekete geçip gemimi cezalandırmanız için bilgilerimide vereyim us4 kullanıcı adı forum adımdır.
    Ceza verebileceğiniz kullanıcı kaynaklı bir yarar sağlama yok :)

Uyurken fotoğrafını çekmemi istediğiniz yaratık varmı ? kalkanım olsa uber tallona sıkıcam oda uyur

Son düzenlenen: 11 Ocak 2015
  2. Merhaba ,

İlk olarak NPC konularını her fırsatta gerekli yere ilettik. Ayrıca bahsettiğiz low yada bot konuları hakkında yapılan uyarılardan değil farklı ortamlardan ( TS v.b. gibi ) öğrendiler.

Konuya tekrar gelecek olursak bu npc konularını gerekli yere ilettik. Ne zaman çözüme kavuşur bunu bilemiyoruz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.