npc vuruşları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LÜLEBURGAZLI8213 tarafından 6 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. npc vuruşları 3000 vururken arada 25000-35000 vuruyor bilgisayarı açıp kapattım yine aynı yardım edermisiniz

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

İnternet hızınızda yaşadığınız gecikme ( LAG ) Nedeni ile , Saldırılar size toplu olarak yansımış olabilir.

Eğer İnternetten yada Bilgisayarınızdan kaynaklanan anlık donmadan kaynaklanmadığından eminseniz ;

Bu olayı hangi haritada , Hangi NPC ' lerde yaşadığınızı belirtiniz. Mümkünse Bir Ekran görüntüsü de ekleyiniz.

Keyifli Forumlar

3. modum şuan 5-1deyim saboteur elmas droit düzeniyle hem kalkanı hemde darbeyi götürüyor daha önce 3-4 tanesini aynı anda kesiyordum şimdi 1,tanesi beni kesicek

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bizlere videolu bir delil sunabilirseniz gerekli yerlere rapor edebiliriz.

İyi forumlar

5. şuan video çekemiyorum birazdan kapatıcam yarın tekrar bakıcam sorun devam ederse fotoraf veya video çekerim iyi geceler.

6. Merhaba,

Konunuzu açık bırakıyorum. Siz yarın video veya fotoğrafınızı paylaşırsınız buradan.

İyi Forumlar.

7. modum daha öncedende böyle bi sıkıntı olduğunu modlarımız kabul etti ve gerekli yerlere illetik denildi ama sıkıntı hala devam ediyor inceptor arada 50k felan vuruyo bazen vurmuyor bazende 2 defa 40k 50k felan vuruyo

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Barracuda patlıyacağı zaman yaklaşık olarak 40-50 bin darbe puanı hasar vermektedir.Bu yaratığın özelliklerinden kaynaklanmaktadır.

Siz yinede yaşadığınız sorunları resim alarak ekleyebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Nisan 2015
  9. Modumuzun dediği gibi olabilir. Veya da internetiniz yavaşsa mayınlar geç yükleniyor olabilir. O sırada mayına çarpmışsınızdır ancak siz farketmemiş olabilirsiniz.

10. cevap veren herkeze teşekkür ederim bugün herhangibir sorun yok konuyu kilitleyebilirsiniz

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Darkorbit Forum takımı olarak biz teşekkür ederiz.İyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.