NPC Yapay Zekası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •»ΣЙĪS»«USŦΔ»«®37®«• tarafından 2 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ve adminler sanırım 3D ile birlikte npc lerin yapay zekasıda gelişmiş farklılık var doğrumu?. Çünkü 5-2 De kasılırken canım azaldığı zaman porta kaçıcaktım NPC ler hızlı davranıp önüme geçip önümden porta doğru ilerlediler benle beraber. Önceden npcler sabit dururdu ben hareket ederdim bir süre sonra onlarda arkamdan gelirdi. Belkide bende bug falan olmuşdur o anda

2. Merhaba ,

Henüz bu veya buna benzer konularda bir açıklama gelmedi. Eğer güncelleme ile birlikte bazı değişiklikler yapıldıysa bilgisi geldiği zaman forumda duyurusu yapılacaktır.

İyi forumlar.

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

Yapay zeka değilde çabuk doğup önüne çıkabiliyorlar.

4. Merhaba ,

Bilemiyorum fakat eğer oyun genelinde değişiklikler olduysa bunlarla ilgili bilgi geldiği zaman forumda duyurusu yapılır.

İyi forumlar.

5. İyi o zaman zekası gelişmişse artık uyumaz :D

6. dikduran1

dikduran1 User

saldırı bekleme süreleri azalmıştır.
    saldırı menzilleri artmıştır.
    yapay zeka artmasını beklemiyorum açıkcası :)

7. -yeter123-

-yeter123- User

Zekalarını falan bilmiyorum ama 5-3'teki hayalet Barracuda'lara bir çözüm bulun acil.

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ema kamu yaparmis bide,yakinda bizden zeki olursa bunlar sasmam:)

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Oyundaki değişiklikleri öğrenmek için duyurular kısnını takip ediniz lütfen.Neler üzerinde çalışmışlar hangi hatalar giderilmiş vb. öğrenebiliriz.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.