Bug / Oyun hatasi NPC

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **ShApLy™**[ßĪĿØ] tarafından 26 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NPC'ler ema yavaşlatma yon degişme yapıyorlar oyun sorunumu yoksa artık öyle mı kalacak

Son düzenlenen: 26 Eylül 2018
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Geminiz yavaşlatma mayınına bastığında veya saboteur yaratığı sizi yavaşlattığında ema atarsanız o yavaşlatma kalkar. Her zaman böyleydi.

Yön değiştirme yapan yaratık Boss Streuner ve etkinliklerde gelen Referee Bot yaratıklarıdır.

Siz tam olarak neyi sordunuz eğer yukarıda cevabını vermediysem biraz daha açıklar mısınız lütfen.

İyi forumlar.

3. sayın modum şuan normal haritalardaki yaratıklar da farklı farklı özellikler var arkadaş onu soruyor örneklendirmem gerekirse şayet saimonun ema atması mordonun yavaşlatıcı roket atması gibi gibi şeyler arkadaş sanırım bunun bir hatadan dolayı mı yoksa kalıcı olarak getirilmiş bi yenilik mi olduğunu soruyor.

4. VETO

VETO User

yenı oldugu için modlarda farkınde degiller galıba ...

5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Evet bazı yaratıklarda değişme olmuş, çok büyük ihtimalle bu değişimler kalıcı.
    Dediğiniz gibi, yeni gelmiş bu değişim.

İyi forumlar.

6. neor

neor User

bence iyi oldu boyle kalsin
    yaratik kesen botlarin verimi dusecek

7. bence çok saçma olmuş yaratık sıkıyoruz yon degişiyor yaratıga sıkıyor dondurucu atıyor ne biçim şey yapmişlar igrenç savaştıgınızda kamikaze atıgımızda yaratık yon degiştırıyor o sebepten adamı kaçiriyoruz

botlara gelınce darkorbit bı care getırmeli, botlar her turlu önlemlerını alabilirler

8. neor

neor User

kami yemiyolar :(((

9. DRONES

DRONES User

Önceden bazı boş svlere başlayacaklara npc ile vsmi atacaksın deniliyordu al buyur :D Zaten verdiği en kral 32 uri boss mordonun neyini zorlayacağım sırf pusula atıyor diye x8e sırf yavaşlatıcı atıyor diye korsana gitmiyorum gemilerimle şimdi bu oldu elveda eski.

neor bunu beğendi.
  10. Mcqeen

Mcqeen User

Çok ilginç olmuş.:)

11. neor

neor User

verilen odullerin sabit kalmasi enteresan olmus
    x-5 haritasinda 6,7 sibelonit 2,3 lordak toplayip kamiliyoduk, ozellikle beyazla kasilmayanlar icin hatri sayilir bir yontemdi

12. Bunu botlara karşı yaptıklarını düşünüyorum. Botlara engel olmayabilir ama botların elde ettiği uridium ve diğer ödüllerin azalmasına yol açabilir.

13. savaşmaya giderken x8 haritaya gitmek ıstemıyorum yon degiştıren yaratık var dıye şimdi heryerde bişiler var

DRONES bunu beğendi.
  14. Prophecy

Prophecy User

bu yaratıkların etrafımızda dönmesi güzel fikir olabilirdi ama çok yavaş ve kesik kesik dönüyorlar

15. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın kardeşim bu yeniliklere alışacağız;) benim şahsi fikrimce güzel bir şey olmuş oyuna yeni başlayanlar için bir heyecan.

İyi forumlar.

16. Prophecy

Prophecy User

Heyecanı nerede anlamadım. Kesik kesik etrafta sinir bozucu dönen yaratıklar. Bu arada yeni başlayanlar uberde mi kasılıyor?

17. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım yeni başlayanlar nerede kasıldığını bilemem ama yenilik isteniyor. Almanya yenilik yapıyor peki sizce ne olsun nasıl olsun düşüncenizi merak ettim bu konuda yazarsanız memnun olurum.

İyi forumlar.

18. Prophecy

Prophecy User

Ben sizin cümlenizi eleştiriyorum Almanya umrumda değil. 4-5'eyeni başlayan girebiliyor mu? Girebildi diyelim kasılabiliyor mu? Bu oyunda öneri verirken neden Pollyannacılık oynanıyor?

19. Prophecy

Prophecy User

Etrafımda laglıymış gibi dönen yaratıklardan çok oyun içindeki hilelerin bitmesi daha önemli, veya neden bizim serverin sunucusu bizim ülkede değil tartışmak, veya neden etkinlikler sadece fullere yönelik sorgulamak gerekiyor. Yeni başlayanlar için biz zamanında tonla konu açtık ve destek aldık sonuç, koca bir sıfır. Şimdi 4-5'deki bilmem ne yaratıkları dönüyor diye sevinmemi veya mordonların yavaşlatma ters çevirme bilmem ne yapmalarını iyi kötü eleştirmemi beklemeyin.

Bir yeniliğinize iyi eleştiri mi bekliyorsunuz;
    - Yaratık uridiumları artsın
    - Pet yakıtı kredili olsun
    - X2 kredili olsun
    - İç savaş kalksın, şirket savaşına yoğunlaşmak için ya yaptırımlar ya da dost ateşini kaldırma yeniliği gelsin
    - Etkinlikler herkese, HERKESE hitap edecek şekilde belirlensin
    - Yeni yaratıklar gelsin
    - Para ödeyenle emek harcayan arasındaki anormal fark biraz olsun dengelensin
    - KSİ'ler 10 saniyede patlatılıyor geliştirmeli olsun olmasın, buna da çözüm için konu açıldı.
    Bunlar olduğunda sizi ayakta alkışlayacağım.

20. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Siz muhtemelen tek başınıza oyun oynuyorsunuz kılan denen birliktelik vardır ya klana katılırsınız yada kılan kurarsınız 4-5 e de klanca girer orada kasılır oyuncu. Bunu bilmeyecek ne var ki siz her şeyi abartılı düşünüyorsunuz, bu kadar karamsar olmayın lütfen saygıyla iyi oyunlar dilerim size.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Eylül 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.