Bug / Oyun hatasi NPC

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **ShApLy™**[ßĪĿØ] tarafından 26 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Prophecy

Prophecy User

Çocuk mu var karşında? Klanım da var, siz fazla polyannasınız asıl. Gerçekleri yüzünüze çarpsak umrunuzda olmaz. Ben yeni başlayanlardan bahsediyorum beni sorguya çekiyorsunuz. Neredeyse fullüm mutlu musun? 3-5 bir şey kaldı. Klanım da gayet iyi. Serverimde de tanınıyorum. Ben güçsüzleri düşünüyorum uzun zamandır ama siz anlamıyorsunuz. OKUMUYORSUNUZ. Hadi banlayın da kurtulayım şu forumdan

Kılan değil KLAN
    Bilmiyecek değil BİLMEYECEK

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım saygı çerçevesinde yaklaştığın sürece sizi niye banlıyayım artı ben sizi çocuk gözüyle görmedim ama siz hemen celallendiniz sabırlı ve yazılan kelimelere özveri ile yaklaşmanızı temenni ederim. Burada benim gözümde tüm oyuncular aynıdır büyüğü küçüğü yok yani eşittir belki serverde tanınıyorsunuz seviliyorda olabilirsiniz sevilmiyorda olabilirsiniz. Lakin saygı ile karşılamanız lazım her eleştireye açık olmalısınız.

İyi forumlar.

3. Prophecy

Prophecy User

Siz açıksınız sanki de. Ben yazdım yazacaklarımı. Yenilik asıl o üstte yazdıklarım olursa gerçekten yenilik denir.

4. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım sizden ricam güncelleme ve fikir havuzunda anket açarsanız ve güncel tutarsanız bizlerde bu anketleri üstlerimize iletmekle mükellefiz .

İyi forumlar.

5. Prophecy

Prophecy User

Siz okumamaya devam edin, şimdiye kadar tonla konu açtık da ne oldu?

6. ONURBEY

ONURBEY User

Bence getirilen yenilikler bir öncekini bitiriyor, nasıl mı; ?

- Kamikaze bitmiştir, sürekli kamikaze atan biri olarak birkaç gündür kullanmıyorum.

- 1/5 de görev yapıyorum, Lordakium kesilecek eskiden olsa kolayca 500 tane bulup keserdim, şimdi bulmak zorlaştı niye ?

Çünkü;

Artık yanına gelmiyor, en az 4-5-6 adet gelirdi, gelmeyince kamikaze atamıyorsun,

Yani;

Artık, KAMİKAZE bitmiştir, görevlerin süreleri de böylelikle uzamıştır, NPC sana gelirdi, şimdi sen NPC ye gidiyorsun.

Botlar için iyi olmuş, ama normal oyuncu için kötü.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.