NPC'den çıkan ganimet kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RedComandante★ tarafından 10 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, bugün 4-1de bir kaçtane deadly battleray npcsi kestim ganimet kutusu çıktı açtım. Sorum şu deadly battleray'dan çıkan "korsan ganimeti" ile normal haritada kendiliğinden çıkan "korsan ganimeti" arasında olasılık farkı var mıdır?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bir fark yoktur.Heran her kutudan herşey çıkabilir.

Keyifli forumlar

3. Belli olmaz. O an haritada eksik kutu varsa onunu yerini doldurmak için çıkmış olabilir veya belli bir ödül bulunan kutuda bırakmış olabilir.

Not: Her kutuda belli bir ödül var kutu açarken olasılık diye bir şey olmadığını düşünüyorum.

4. Anlam veremediğim çok konu var korsan kutusu konusunda 325 anahtar açtım zeus gününde ne bi tasarım ne bi lf4 çıkmadı. Zeta yaptım verdiği 25 anahtarı yine zeus gününde açtım 1 tasarım 1lf4 1zeus inşa planı verdi. Oyun'nun algoritması nasıl olduğunu çözmek gerçekten çok zor.

5. 5 LF4 seçtim rasgele haritalara attım geldin sen bu kutulardan birini buldun ve bu kutu başka haritaya gitti başkası buldu;)

Benim görüşüme göre algoritma.

6. -gemi2012-

-gemi2012- User

güldüm sana :)

7. Neden gülünecek yanı ne?

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşlar sakin olun olayı büyütmeyelim.

İlk olarak açıkçası durumu açıklamış belki komik gelmiş olup anlık olarak gülmüş olabilirsiniz.Ona lafım yok fakat buraya bu şekilde yazmanız biraz alaycı bir tavır taşıyor gibi keşke mesajınızı biraz daha açarak yazsaydınız.

Pek karışık birşey yok aslında şans meselesi bazen çıkar bazen çıkmaz yapılabilecek birşey bulunmamakta şansınızı denemelisiniz.

Keyifli forumlar

9. Modum büyütmeyeceğiz de benim düşüncem yanlışmış gibi hissettim arkadaş kendi algoritmasını söylerse sevinirim.

10. Merhaba ,

Arkadaşlar kutu içerikleri ya da şansı kişiden kişiye değişiyor. Yani bazıları çok şanslı olabilirken bazıları ise şansız olabiliyor. Haritada ya da npc'lerden düşen kutular arasında ekstra bir fark yok maalesef.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

cubi kesildi altinda cop diye gittim ustune ,kutu sonradan gorundu geri cekilemedim bir lf4 cikti :) tamamen sans, olay o sirada o lf4 lu kutunun orda olmak :D hepsi bu.

12. -gemi2012-

-gemi2012- User

tombala torbasına elini atıyorsun 100 malzeme var aradan hangisini çekersen al sana algoritma ama sana yinede güldüm :)

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

belli bir duzenegi olsa emin ol bizim Turkler onu da cozerdi :D gelisi guzel kutularin icine atiliyor.tabiki cokca acildikca yenilenme olayi artiyor diye dusunuyorum.

14. -gemi2012-

-gemi2012- User

iki katı günlerde aynı torbada 1 yerine 2 adet var şansın varsa çekersin tombala :)

15. Tamamda neye güldün?

16. -gemi2012-

-gemi2012- User

Darkorbit in küresel ısınmaya katkıları aklıma geldi :)

17. Fırında tavuk çiğ kalmış darkorbit pişirmiyor.

18. Merhaba ,

Yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan ? :) Konu muhabbet konusuna dönmüş.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.