NPC'ler hakkında yardım ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ((AlpCan)) tarafından 18 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

Arkadaşlar elimdeki lenoyla en hızlı ve seri şekilde uri ve kredi yapmak istiyorum genelde x2 haritasında seri streuner ve lordakia kesiyorum.Acaba sizce doğrumu x1 lazer ve plt-2026 füzeyle ucuz yolla nası kasılabilirim ??

2. BonusRasta

BonusRasta User

ekipmanların iyi ise sibelon, boss devo kesersiin çöpleride topla sat, sevkiyat yap skylab geliştirip çok rahat kredi kasarsın. uridium da hem görev alıp hem dediklerimi yaparsan kasarsın

3. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

skylab neredeyse full zaten neredeyse hergün 3-5m kredi çıkarıyorum.Bana fazla lazer yaktırmadan kolay parave urı kastırıcak npc lazım streunere tek lazer yetiyor ama verdiği 400c 1uri onun için sordum sibelonda iyi veriyor ama çok cephane harcıyorum elimde 6lf3 var 7 flax içindede7lf2 var ne yapsam bilemedim.

4. böyle kasıl iris fulle irisler ful olunca lf-3lerini 15e tamamla sonra altına bi goli çek yeni haritada tallon kes hızlarıda fullemeyi unutma yavaş goli ile kasılamazsın

5. BonusRasta

BonusRasta User

x1'in pek bir masrafı yok asıl masraf olacaksa eco roket atarında olur, roket'i bile en ucuzundan kullansan yine masraf olmaz. Roketlerine seprom ekle, geliştirme yap sade roketle bile sibo kesersin :D

6. Bence x3 haritasında Devolarium ve Boss Devolarium hariç önüne gelen tüm yaratıkları kes, daha sonra 15 LF-3 ve elit hızların full olunca Goliath alıp x6 haritasında Cubikon'a dalabilirsin ve Cubikon kesilince çöpünü alıp satabilirsin. (Cubikon'a dal derken tek başına dalma ha başkaları da dalıyorsa dal, bir de izin veriyorlarsa :D)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.