Öneri NPC'ler yenilenmeli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MΛçΛVΛŁΞ__√яµ tarafından 28 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyuna yeni NPC'ler gelsinmi

1. EVET

oy sayısı 16
    84,2%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    5,3%
  3. GELİŞTİRİLEBİLİR

oy sayısı 2
    10,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese merhaba.
    Biliyoruz ki darkorbit 2006 senesinde başladı o gün bugündür de devam ediyor sizce bir şeyler değişti mi ? diye sorsam Tabii ki evet diyeceksiniz Örnek olarak

Yeni Lazer , Yeni gemiler , Yeni droidler , Droid tasarımları ( havoc,hercül ) vs. Oyunda hep yenilikler Oldu Lakin Oyunda Yıllardır Korsanlar dışında yeni bir yaratık gelmedi Benim düşünceme göre NPC'lerdede bir takım yeniliklerin yapılması gerektiğini düşünüyorum Bunu Photosop veya diğer programlarla aram iyi olmadığı için Görsel birşey yapamadım Ancak benim Kanaatimce oyuna yeni NPC'ler gelmeli diye düşünüyorum bu konuda sizlerin de fikirlerini almak istiyorum

2. GREED

GREED User

Olsun bakalım +1

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği konu başlığınızın tamamı büyük harflerle olamaz. Başlığı düzeltirseniz sevinirim.

İyi forumlar.

4. aynen yeni yaratıklar çıkarsa güzel olur yeni haritalar yeni görevler yeni kapılar derken gerçekten büyük bir değişiklik lazım
    ben bunu darkorbit 10.yılında yapmasını bekliyordum ama niyeyse 10.yıla özel çok güzel bir etkinlik dahi yapmadılar 5.yıl ve 6.yıl etkinlikleri daha hareketliydi ve güzeldi o etkinliklere özel getirdikleri kapılar bile heyecanlıydı ama şuan getirdikleri kapılara bakıyorum sadece güçlülere yönelik yani güçsüzler kesinlikle yapamaz :D:D:D
    malesef darkorbit bile biliyor artık oynayanların azaldığını sadece oyunda güçlüler kaldı etkinlikler bile onlara yönelik çıkıyor neyse konu dağıldı npcler yenilenirse biraz olsun ilgi artar oyuna neşe gelir renk gelir kısacası güzel olur :D:D:D:D

5. Konu başlığı düzeltilmiştir Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim :)

6. anakin5555

anakin5555 User

Farklı npcler grelmesi iyi olacaktır. +1 de benden :)

7. Daha fazla görüş :)

anakin5555 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.