NPC'lerin Ödülleri Güncellenmeli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tata tarafından 16 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tata

Tata User

öncelikle herkese kolay gelsin. yıllardır bu oyunu oynarım pet sınırsızdı zaman eklendi gemilerin vuruşudur özellikleridir kalkanıdır sürekli değişiyor bu yaratıklara neden bi güncelleme yapılmıyor kristallonlar yıllardır kesiyoruz urisi aynı bi güncellemede buna yapılsun söyleyinde sayın emek verenler genel merkez bunada yapsın bi güncelleme yapılsın herşey işlerine geliyorda bumu zor geliyor tek taraflı çıkar olmaz yeni başlayan arkadaşların x-2 haritasında kestikleri yaratıkların verdiği hele içler acısı bir iki uriyle nereye varacaklar bi kalkan geliştirmesinde onbin uriye yakın istenirken hemde bir seviye atlatacaksın oda yine aynı şeyi yazacam yeni başlayan bir arkadaşa bu oyunun verdikleriyle x-2 de kasıldığını varsayarsak nasıl kalkan geliştirecek ben yazdım siz anlayın bu konudaki sıkıntıyı

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Gelecek yenilik ve güncellemelere merkez ekip karar verir. Bizler sizlerden gelen istek, öneri ve şikayetleri iletiyoruz. Bu konu hakkında güncelleme ve fikir havuzunda konu açınız, gerekli desteği görür ise bizler ilgili birime iletimi sağlarız.

İyi oyunlar.

3. SiMSeK53TR

SiMSeK53TR User

Gelişen oyun sektöründe darkorbit kaybolup gitmeye gün sayıyor. Oyun yapımcıları bu oyunu basitleştirmek zorunda. Oyundaki hesabı geliştirmek, sıralama kasmak ve savaşmak için gerekli cephaneyi temin etmek oldukça fazla zaman ve emek gerektiriyor.

Bu oyuna bunca zaman harcamak artık bana mantıklı gelmiyor? Zaten bundan sebep oyunu 3,5 yıl önce bıraktım. Halen forumu kullanmamın sebebide oyundaki gelişmeleri takip etmek, güncelleme fikir havuzundaki konularıma bakmak ve oyunun bir gün düzelmesini ve tekrar oyuna başlamayı bekliyorum.

Görüntü düzelmeyeceği yönde ama bekliyorum.

Son düzenlenen: 16 Aralık 2018
    WolfWar bunu beğendi.
  4. güncelemeler ve fikir havuzunda destek verebilirisniz konu :
    Sunucu Birleşmesi sonrası

5. SiMSeK53TR

SiMSeK53TR User

Yaratık Uridiumları Arttırlamalı

Bu konuyla ilgilide artık bir açıklama bekliyoruz. Yıllardan beri her açılan konuda bunların rapor edildiği söyleniyor. Elbet bunların hepsinin gerçekleşmesi mümkün değil ama mantık çerçevesinde bigpoint yöneticilerin değişikliğe gitmesi gerekiyor. Tekrar ediyorum oyun sektöründe var olabilmeniz için oyunculara değer vermeniz gerekiyor. Yeni oyuncular elde etmek için hiç bir çabaları yok bari mevcut oyuncuları oyuna bağlayacak birşeyler yapın ki. Nasıl TV de bir dizinin reyting sonuçları kötü olduğunda final yapıyorsa aynı şey darkorbit içinde gerçekleşicek.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Aralık 2018
  6. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Forum içinde link paylaşımı yasaktır. Mesajınızı düzenledim, lütfen tekrarlamayınız.

İyi forumlar.

7. DUMAN.

DUMAN. User

Yeni yaratıklar ve haritalar eklendi zaten.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.