Npc'mi Kutumu'mu ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve rahib555 tarafından 28 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. rahib555

rahib555 User

Merhaba Arkadaslar Ben Npcmi Kutumu Toplama Arasinda Kaldim Simdi Size Gemim Tanitayim

Server TR1
    32Lf3 17Bo2 15Hiz Jenetoru Pet 9Seviye (Otomatik Toplayici 3Seviye, Kamikaze 2Seviye, Ticaret Modulu 3Seviye)
    Arge 3 : Suan 21-24 Icin Ugrasiyorum Uriyle..
    Simdi Benim Crediye Suanlik Hic Ihtiyacim Yok 4-1(PVP) de kutu topluyorum ama elle ve petle toplayarak Saate Max 4-5K Topluyorum Bu Cidden Kotu Benim Icin Simdi Aklima LEONOV Alip 1-3 De Mordon Saimon Lordakia (Boss Mordon) Bunlari Kesmek Istiyorum Suan 4-5K Arasi daliyorum . Ben Npclerden Saate Kac uri Kasarim Seri Kessem ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ocak 2016
  2. Bide yazılar güzel okunsa iyi olacak :D

Kaylayıcı alırsan pvpde kutu iyi olur. Eskide npc kesmek pek kârlı değil. Ben süre tutup denemiştim ama pek kazanç sağlayamadım.

Hitac çıkınca minonlara sıkmanı tavsiye ederim ama düşman rahat verir mi orası belli olmaz. Bunun dışında cubide iyi.

3. rahib555

rahib555 User

CubiDe hep dusman filan oluyor malasef bu aralar tr1 MMOda kasilmiyor cubikonda.
    Npclerd Kac K kasarim saate Uridium ? Yazilari Guzel Yazdm ama Azerbaycanda Oturdugum icin yanlis yazmisda ola bilirim burdan katlayici alamiyom :D

4. Yazıdaki sorun renk farklı o yüzden pek okunaklı değil :)

Ne kadar kasarsın orası sana kalmış. Ayrıca hangi npcyi keseceksin? Hitac minion dersen verdiğin hasar kadar gelir :)

Birde oyundaki nick nedir?

5. rahib555

rahib555 User

Mordon Saimon Lordakia Boss mordon filan devolara dalmiycam. OnePunchMan ismim oyunda

6. Yine kutuyla aynı olur diye düşünüyorum. 10 dklık bir süre tutup kesmeye başla sonunda sonuç neyse 6 ile çarp tamamdır :)

7. rahib555

rahib555 User

eyw kardesim cevapin icin :) 10dakika deniycem :rolleyes:

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.