Destek Nüfüs tasarımları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 23 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar arkadaşlar benim bir kaç sorum olucak bu dükkana %10 indirim ile gelen nüfüs tasarımları(eıc.mmo.vru gibi ayrımlar yapılmş) öncelikle %7 hasar diyor bu hasar npc ler içinde geçerlimi? Bununla birlikte ilerki bir tarihte şirketimizi değiştirdiğimizi düşünürsek o tasarım tekrar bize gelikcek mi (şirketler diye ayrı ayrı cıkarılmış çünkü tasarımlar)? Onun doğrultusunda almaya karar vericem önceden alan arkadaşlar var ise yardımcı olabilirlermi? yada konu ile bilgisi olan arkadaşlar...

2. npc lere geçmez sadece yabancı şirket gemilerine yüksek vuruyor..klan savaş olanlarada yüksek vurduğu söylensede ben şahsen öyle düşünmüyorum..eğer şirket değişirsen eski şirketindeki renk neyse o klaıyor renk diğer aegis citadel gibi değişmiyor..

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Her şirketin Nüfus tasarımı ayrıdır.Etkinlik günlerinde bonusu sadece almış olduğunuz şirket tasarımı etkiler.

Şirket değiştirdiğinizde tasarımdan bonus alamassınız.Fakat vuruş gücü şirket değiştirsenizde devam eder.

Keyifli Forumlar.

4. peki sizce neden almalıyım ve neden almamalıyım acaba_? şirketim vru ama ben eıc almayı düşünüyorum?

5. npc lere de %5 etkisi olduğu söyleniyordu.doğruluğu var mı?

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Hayır npclere herhangibir hasar bonusu bulunmamaktadır.

İyi forumlar

7. peki normal enforcer im npc lere etkisi var mı?

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Evet %5 hasar bonusu enforcerde etki etmektedir.

İyi forumlar

9. vuruş gücün yüksekse etkili olur oda kıskaçla birlikte düşündüğümde.kıskaç+sovereing birbirini tamamlıyor gibi geldi bana.ama kıskacın dezavantajını düşündüğümde golinin dp sini yüksek tutman lazım güçlendiricilerle vs.full elitsen düşünmeden al.npc lere etki etmemesi çok kötü.en azından %5 etkileseydi iyi olurdu.ama yinede boş bu tasarım.okadar uriye değmez diye düşünüyorum.onca geliştirme vs. dururken benim canım çekti aldım.:).belki oyuncu keserken bi işime yarar.

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.