nüfüs tasarımları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xcodefatal tarafından 1 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xcodefatal

xcodefatal User

selamlar herkese kolay gelsin zamanında gemi almıştım onda vrunun nüfus tasarımı peachmaker vardı bunlarda düşman şirkete %7 hasar sağlıyormu yoksa mmo olduğum için etki etmiyormu cerrah ve onla deniyorum ancak farkı %1 lik orandan dolayı anlayamıyorum :) bilen biri varsa yardımcı olmasını rica ediyorum

2. WolfWar

WolfWar User

Hangi şirketi alırsan al %7 hasar verir sadece düşman şirketinkini kullanırsan nüfuz puanı vermez :)

xcodefatal bunu beğendi.
  3. xcodefatal

xcodefatal User

Çok teşekkür ederim :) konuya cevap verildiğine göre kitlenebilir :)

WolfWar bunu beğendi.
  4. WolfWar

WolfWar User

Rica ederim :)

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Cevap veren üyemize teşekkür ederiz.

Peacemaker - VRU Şirketine
    Sovereign - EIC Şirketine
    Vanquisher - MMO Şirketine

ait tasarımlardır.

Rakip şirketlere sağladığı %7 Hasar bonusu için , Hangi Şirkette iseniz , O Şirkete ait tasarımı kullanmanız gerekmektedir.

Farklı şirketlere ait Tasarımlar size Hasar Bonusu sağlamaz.

Tasarımların Sağladığı %7 Hasar , Sadece rakip şirket oyuncularına etki etmektedir. Dost Şirketteki oyunculara yada NPC ' lere etki etmez.

Bu tasarımlar ek olarak , Nüfus Savaşı etkinliğinde , %5 Nüfus Puanı Bonusu vermektedir. Tıpkı Hasar bonusundaki gibi , Sağladığı %5 Nufüs bonusundan yararlanabilmeniz için , Sizin şirketinize ait tasarımı kullanmanız gerekmektedir.

Nüfus Bonusu sadece , Nüfus savaşı ( Bahar Etkinliği ) Etkinliğinde geçerlidir.

Gerekli cevaplar verildiğinden , Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.