Destek Nüfus tasarımlarıyla ilgili acil yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 22 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1.Arkadaşlar şimdi bende %30 indirim var zaten + bide %10 luk sistem indirimiyle bu tasarımları %40 indirimle alabiliyorum iyi güzel hoşda merak ettğim ve kıllandığım nokta sanki bir önceki etkinlikte bu tasarımlar 125 bin uriduma çıkmıştı diye hatırlıyorum ve şimdi ise 150 bin uriduma çıkmış acaba doğrumu hatırlıyorum yoksa yanlışmı bu konu hakkında bi bilgilendirirseniz sevinirim

2.Arkadaşlar bu tasarımları paymentten almak istediğimde hata çıkartıyor ve bu tasarım gözükmüyor..Bunuda iletirseniz sevinirim ve acaba payment fiyatı nekadardır bu tasarımların ?

2. Merhaba,

Fiyatı hep 150.000 uridium'du.

Payment satışı şu an için yok. O yüzden hata alıyorsunuz.

İyi Forumlar.

3. daha sonra gelicekmi peki ?

birde şirketim eic eic tasarımını almak dahamı mantıklı ??

4. Merhaba,

Ne zaman geleceğine dair fikrimiz yok. Genellikle özel günlerde çıkıyor.

Tasarımların tek farkı renkleri. Özellik olarak hepsi aynı.

İyi Forumlar.

5. modum demek istediğim şimdi ben mmo tasarımını alsam mmolarada %7 hasar verebiliyormuyum yoksa sadece eic ve vrularamı yada eic tasarımını alsam sadece mmo ve vruyamı %7 hasar verebiliyorum ? yada hiç birisi farketmiyormu diyelim kırmızı tasarımı almak istedim (mmo) olanı tüm şirketlere %7 fazladan hasar verebilecekmiyim ?

bide bişey daha sormak istiyorum ayrı konu açmak istemedim etkinlik görevlerinde

biraz reklam isimde bi görev var

sammle enfilus topla diyor 1000 tane bu ne oluyor hangi madde bu ilk defa böyle bişey duyuyorum ?

6. Merhaba,

Hangisini alırsanız alın vereceği özellik aynı. Kendi şirketiniz dışındakilere %7 hasar.

Yaratık keserek puan kazanıyorsunuz. Yani o toplamanız gereken puan.

İyi Forumlar.

7. heee anladım modum hangi tasarımı alırsam alayım farketmiyor kendi şirketim hariç tüm oyunculara %7 hasar veriyor kırmızıyıda alsam mmoya %7 hasar yeşil tasarımıda alsam vruya %7 hasar vericem eicli olduğum için sanırım doğru anladım teşekkürler

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Evet doğru anladınız. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

9. son bi sorum kaldı onuda cevaplarsanız gönül rahatlığıyla kilitleyebilirsiniz şimdi doğru anladım fakat dükkanda tekrardan bakınca şirketelere özel tasarımlarda mavininki eice ait pilotlar sadece kullanabilir mmonunkine mmoya ait pilotlar kullanabilir yazıyor sadece peki burda ters bi çelişki yokmu ? ozaman ben eic olduğum halde kırmızıyı alsam demek kullanamıcam tasarımı ?

10. Merhaba,

Hayır. Gönül rahatlığıyla istediğinizi alabilirsiniz. Bir fark yoktur. Bunu üçüncü söyleyişim :)

İyi Forumlar.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  11. teşekkürler ozaman konu kitlenebilir :)

12. Merhaba,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.