Nüfuz Görevleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve freefreef tarafından 2 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. freefreef

freefreef User

nüfuz görevi 14 hariç diğer görevlerde uzun süre kalacak denildi fakat şu an görev listesinde sadece benim kabul ettiğim görev gözüküyor bunun nedeni nedir ?

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba

Etkinlik 1 Mayıs'ta sona erdi. Görevler etkinlik süresi boyunca kalacağı şeklinde duyuru yapılmıştı.

Keyifli forumlar

3. freefreef

freefreef User

iyi de her gün bir görev geliyor ve bunların çoğusunu bir günde bitirmemiz imkansız. peki görevlerin üzerine geldiğimizde neden 1123145 gibisinden uzun süre duracağı yazıyordu ?

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Etki savaşları kısmında verilen açıklamada 20 level üstü için olan görevler etkinlik sona ersede oyunda kalıcak ve bu görevleri bitirmesi gerçekten zor diye bir açıklama mevcuttur ve 20 lvl olanlarda normal görevler arasında siz yapana kadar kalacak ve süresi olmayacaktır.

1123145 sayısı gösteriyorsa oyundan çıkıp çerezlerinizi temizleyip tekrar giriniz aynı sorun hala devam ediyor ise oynadığınız serverıda ekleyerek supporta yazın bende inceleyip durum aynı ise teknik ekibe bildireceğim.

5. freefreef

freefreef User

şu an yazmıyor modum daha önceden yazıyordu 20 lwl üstüymüş bilmiyordum konu kilitlenebilir iyi günler

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sorunun çözüldüğüne sevindim iyi oyunlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.