Nüfuz Savaşı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™SERİ▪KATİL▪20™ tarafından 27 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar, ben en hızlı nasıl nüfuz puanı kasabileceğimi öğrenmek istiyorum. x-1 de streuner kesmekten ciğerim soldu. Cevaplarınızı bekliyorum

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bütün haritalarda kasabilirsiniz.Geminiz hakkında biraz bilgi verirseniz,arkadaşlarımız daha iyi yardımcı olacaklardır.

Keyifli Forumlar.

3. 17 levelim. 4 hangarım açık(goli,sinek,aegis,leo) 5 lf4 gerisi lf 3 geliştirmeler yok denecek kadar az. 2 havoc 2 herkül var 9 irisim. 26 arge var (savaş argesi). Elit kalkan ve elit hızlar full. 35 den fazla bo2 20 tane elit hız var. Bo2 geliştirme yok. Pet var 12 lw. Kamikaze 3 oto toplama 3 kombo tamir 3 açık. Radar protokolü yok. Vip'nin 20 günü kaldı. Katlayıcı yok. Yani bu kadar seri kasmak ve 10000 nüfuz puanı başlığı almak istiyorum şu an 4k var en hızlı ne yapmalıyım ?

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Nüfus etkinliği hakkında ve puanlamalar sistemi hakkında buradan daha rahat ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.