Etkinlik Nüfuz Savaşında Pushing Yapanlar Ceza Alacak mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «¦ıяøи•ŦняØИΣ¦»® tarafından 1 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar kendi serverım da ve diğer serverlarda da vardır diye düşünüyorum pushing yaparak ön sıralara yerleşip haksız yere kazanç sağlayan oyuncular ne zaman tesbit edilecek veya araştırılacak mı onu bile bilmiyorum. Darkorbit genel merkezinde çalışanların azıcık akılları varsa bu pushing yapan oyuncuları araştırırlar diye düşünüyorum.

2. RASTLANTILI OLARAK YAKALIYORLAR BAŞKA CARE YOK

3. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Bu konuda herhangi bir oyuncu hakkında şikayetiniz varsa supporta bildirin. Gerekli inceleme yapılacaktır.

İyi forumlar.

4. Benim şikayet edeceğim sadece kendi serverım olur peki dieğr serverlar?
    Darkorbit merkezi bunu kendi düşünebilir. Şu anda Darkorbitte adalete kimse inanmıyor herşeyi oyunculardan bekleyemezsiniz.

5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Tamamen büyük harflerle yazmayınız. Diğer konulardaki mesajlarınız da hepsi büyük harfli yazılmış.
    Bir oyuncunun pusing yapip yapmadığı şikayet ve kanıt gelmeden bilinmez. Burada siz oyunculara görev düşüyor. Madem rahatsızsınız kanıtlarla şikayet ediniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.