Nüfuz Tasarımları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve aslan_bey tarafından 30 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aslan_bey

aslan_bey User

Global Avrupa 7 İçin gelen Nüfuz tasarımlarının süresi ne kadar ve ne zaman bitecek Bilen birisi varsa Bana yazabilir mi

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Nüfus etkinliği , Oyun çapında tüm sunucularda yapılmaktadır.

Nüfuz Savaşı SSS Ocak 2015 Tekrarı Eklemeler ve Değişiklikler konusunu inceleyiniz.

"23 Ocak 2015 Yerel Sunucu Saatiyle 00:01'den 1 Şubat 2015 23:59'a kadar, Nüfuz Savaşını ilk kez tekrar eden bir etkinlik olarak yeniden gerçekleştireceğiz."

Keyifli Forumlar

3. aslan_bey

aslan_bey User

Modum anlamadığım durum şu bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz Bu nüfuz tasarımları 1Subat tan sonra olacak nüfuz etkinliğinde olacak mı Yani toplam ne kadar sürem var bu tasarımı almak için

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

1 Şubat 2015 23:59'a kadar Nüfus etkinliği olacaktır. 1 Şubattan sonra sizlere yeni etkinlikler sunulacaktır. Gerekli duyurular için lütfen takipte kalınız.

İyi Forumlar

5. aslan_bey

aslan_bey User

Bu pazar gecesi 00.00da bitecek ozaman doğru mudur modum

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Almanya saati ile fark olduğundan 00:59 da bitecektir.Gün doğrudur :)

İyi forumlar

7. aslan_bey

aslan_bey User

Pazartesi Sabah 00.59 Yani

8. Merhaba ,

1 Şubat Pazar gecesi Türkiye saati ile 01:00'dan sonra etkinlik bitecektir. Pazar gecesi bitecek.

İyi forumlar.

9. aslan_bey

aslan_bey User

Teşkkür Ederim Modum Konu Kilitlenmesi Uygundur

10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.