nüfuz tasarımları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Emre.Marley tarafından 17 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. modum bende vanquisher tasarımı var ama eicim bu yinede düşmana etki ederm?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

3 Nüfus tasarımı ; Vanquisher , Sovereing ve Peacemaker olan tasarımların şirket zorunluluğu yoktur.

3 Tasarımda rakiplere %7 hasar bonusu sağlar.Aynı şirket gemisi olmak zorunda değil.

Ancak Nüfus savaşı etkinliğinde sağladığı %5 ' lik Nüfus Bonusu için şirketin kendi gemisi olmak zorundadır.Farklı şirket gemisi etkinlik bonusu sağlamaz.

Sadece hasar bonusu sağlar

Keyifli Forumlar

3. modum bnce yanılıyısunuz bn supporta sordum etki etmez dedi illa kendi şifket tasarımı olcak dediler

4. Kendi şirket tasarımını almanın önemi nüfus savaşında oynadığın şirketin tasarımı varsa modumun dediği gibi kazandığın nüfus puanlarına %5 bonus sağlar

Eğer &7 den yararlanamıyorum diyorsan Tasarımı çıkartıp vuruş dene sonrada tasarımı takip dene Aradaki farklı bu şekilde anlayabilirsin Etki edip etmediğini o şekilde anlayabilirsin

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu soru daha öncede soruldu , Ben kendim bizzat denedim.

3 Tasarımı da sahibim.Etkileri aynı

İkinci olarak bu soruyu Support ' a yeni mi sordunuz ?

Yoksa Markete geldiğinde mi sormuştunuz ?

Keyifli Forumlar

Son düzenlenen: 17 Kasım 2014
  6. markete geldiğinde soruştm en son geldiğinde

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu tür sorular o zaman geldiği için Support isteği üzerine kontrol ettik.

Şimdi sorarsanız aynı cevabı alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.