Öneri NXY kalksın bıktık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _savaş32_70 tarafından 22 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Nxy kalsın mı?

1. Evet sıkıldık bundan

76,5%
  2. hayır üzgünüm olmasın

23,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar şu son zamanda nxy diye bişi çıktı ve bu çok sinir bozucu oldu. Şimdi ben görev alacam 2-6 da napıyım. o sırada alınacak bir görevken oyun git 2-5 e işin ne senin diyor. veya korsandayken istasyon var fakat görev alım yeri yok ee biz nasıl görev yapacaz güzelim 5-2 de
    10 dk de 300 prometiyum toplama görevi var fakat bu görev için x1 ya da x4 den x2 ye gitmek lazım ama bu oyunda herkes full hız leonowmu?
    ve bu hangarlarda bölündü ya çok kötü oldu oda geri gelsin

fikrim şu ya nxy kalksın yada hr haritada olsun yoksa görev olmuyor
    birde arkadaşlar yterli destek alırsak olabilir bu güncel kalsın lütfen

2. zaten kalkacak gibi bişey duymuştum tam hatırlamıyorum duymadıysam bile kalksın eskisi gibi anasayfadan yapalım görevleri

3. Birincisi onun adı görev denetim kulesi ;) 2. Si gerçekten bu kuleleri yapmak çok saçma geliştirmeler bölümü yerine tekrar bu görevler bölümü ekşensin ve kuleler kalksın

4. pardon ben nxy diye biliyordum neyse belki ingilizcesinin baş harfleridir

5. Benim konularıma yorum yapıp oy kullanırmısım bir de geliştirme adlı bir konu var o konudaki son mesajımı okurmusun?

6. tabikide yardımcı olurum

anakin5555 ve ♥BЦŁÐØZ€Я♥ bunu beğendi.
  7. anakin5555

anakin5555 User

Bu gerçekten oldu artık nyx yok

JUPlTER bunu beğendi.
  8. WolfWar

WolfWar User

Bunun gibi birçok konu açıldı hepsine de tam destek veriyorum +1 Bu oyun 3000 li yıllarda geçiyor telsiz denen şeyin ileri teknoloji torunları vardır. Görevi onlarla veermek çok mu zorda ayaklarına kadar çağırıyorlar :D

anakin5555 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.