Nyx görev tamamlanmıyor . Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 20playback tarafından 4 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 20playback

20playback User

Merhabalar , Amerikan serverinde oynuyorum . Mesela şu görevler ;

A Daring Rescue
    Dropped Call
    Operation Alcatraz
    The Ultimate Sacrifice

Bu 4 görevin tüm şeylerini yaptım . En sonda " Flayback to mission control " diyor . Görev kulesine gidiyorum bitmiyor . Bütün haritalardaki görev kulelerini defalarca denedim . Bu 4 görevi birkaç gün sonra tesadüfen görev alırken nyx e tıklayınca bitti . birkaç gün geçince oldu yani .
    ----
    Making An Example
    Beneath The Martian Flag

Bu 2 görev , görev kulesine dönmek için süresi olan görevler . Ben ikisini de sonuna kadar yaptım 1001 uğraş sonunda . Görev kulesine döndüm tıkladım tıkladım olmadı . Her görev kulesini denedim olmuyor . 2 dakika sonra da görev süresi bitti zaten . Çerezleri geçmişi modemi herşeyi silip yeniden bişeyler yaptım olmadı .

Özet ; " görev kulesine dön " diyen görevlerde görev kulesine dönünce görev bitmiyorr

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Eski haritalardaki görev denetim kulesıne geçip 1 defa tıklamanız yeterlidir

Keyifli forumlar

3. 20playback

20playback User

1-1 , 1-4 , 1-5 , 1-8 hepsini denedim . Tıklayınca görev bitmiyor . En son basamakta yani " görev denetim kulesine dön " dediği yerdeyim eminim . Hatta başka bir görev aldım kuleden , bekledim lag vardır diye . Bitmiyor görevler ?..

4. Merhaba ,

Konuyla ilgili olarak anlaşılır şekilde mesaj yazarak support'a bildirmediyseniz durumu anlaşılır olarak yazarak support'a bildiriniz. İnceleme sonrasında yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap gelecektir.

İyi forumlar.

5. Kardesim unutma sıralamasına gore yapmalısın. herseyi dogru yaptıgın zaman yine bitmiyorsa mecburen iptal edip tekrar alacaksın

6. 20playback

20playback User

Bu konuyu size bile anlatamadım supporta nasıl anlatırım hiç bilmiyorum :D

Ne yazıcam söylermisiniz ?

7. Merhaba ,

Yaşadığınız sıkıntıyı yazarak yollayabilirsiniz. Kontrol sonrasında görevlerle ilgili bir sıkıntı varsa konu hakkında bilgi verebilirler. Eğer yoksa ne şekilde yapabileceğinizi yazarlar.

İyi forumlar.

8. 20playback

20playback User

Teşekkürler . Supporta direk Türkçe yazsam , Türk bi yetkiliye iletirler mi ? Server İngiliz çünkü .

9. Merhaba ,

İlk olarak Türkçe olarak yazın eğer bir çözüm bulamazsanız bir şekilde ingilizce olarak yazmayı deneyiniz.

İyi forumlar.

10. 20playback

20playback User

Teşekkürler . Lütfen konuyu kapatmayın :)

11. Merhaba ,

Rica ederim. Mutlaka ilgileneceklerdir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.