observe x npcsi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BUKANN tarafından 5 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BUKANN

BUKANN User

bugün 3-7de observe x diye bir yaratık geldi yanıma kestim 5k uri 2milyon kredi 13.750.000 tp verdi şok oldum çöpünden de 3k seprom çıktı etkinlik mi geldi

2. Viraaa

Viraaa User

yanilmiyorsam gunde 3 kez cikiyorlar.belirli saati yok.sansina sana denk gelmis ve kesmissin.uzun suredir var o yaratiklar.yeni degil.

3. hedefim

hedefim User

Hayır belirli haritalarda belirli saatler arasında 5k uri 35 oil 3k seprom , 50k uri veren yaratıklar çıkıyor . Onlara denk gelmişsin :)

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Blacklight gözcülerine denk gelip kesmişsiniz. Bu npcler her gün belirli vakitlerde çıkmaktadır.

NPC İsmiUridium ÖdülüÖzel ÖdülÇıktığı Harita(lar)
    Urge IV5,000 Uridium35 I-Oilx-6, 5-2
    Attitude XIII5,000 Uridium3,000 SepromX-7, 5-3
    Capital I50,000 Uridium-X-8
    Regard CXI5,000 Uridium35 I-Oilx-6, 5-2
    Observe X5,000 Uridium3,000 Sepromx-7, 5-3
    Find VII50,000 Uridium-x-8
    Gözcülerin tam listesi ve çıktığı haritalar tabloda belirtildiği gibidir. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

titans___ bunu beğendi.
  5. titans___

titans___ User

bugün 2-8 hangar da saldırıya koruma da duryor kalmış bende cayborg özellik attım 50bin uri hop geldi başında birileri de bekliyordu napalım kısmet banaymış ben promethus geliştircem de eski lf4 lerin onları mı bozsaam eır için alpha yaptım chromin de vermedi ben mi kaçırdım peti de açtım anlamadım gitti teşşekürler konu için .

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Eski LF-4 lerinizi bozabilirsiniz ve karantine kapısı yapabilirsiniz hızlı EIR toplamak için. Alfa kapısından chromin düşmemektedir. Delta, epsilon, kappa, kuiper ve kronos kapılarından düşmektedir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Haziran 2020
    titans___ bunu beğendi.
  7. titans___

titans___ User

teşekkürler ben bir yerde düşyor okumuştum yine de chromin olmasada olur zephyr veya modülü almıcam kalkan olsaydı iyiydi de şu an promethus olayındayım açıkcası .

8. BUKANN

BUKANN User

teşekkür ederim, belirli vakitler derken hergün aynı saatlerde mi çıkıyor

9. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Her gün belirli vakit aralıklarında çıkmaktadır. Fakat bununla alakalı bizimde bir bilgimiz yok oyun içerisinde bu yaratıkların çıkmasını bekleyen arkadaşlar var biliyorum. :) Bu arkadaşların tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

İyi forumlar.

10. BUKANN

BUKANN User

teşekkür ederim konuyu kilitleyebilirsiniz.

11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.