Obsidyen, Apocalps, K&M Korsan Kutusu İçerikleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-=FURKANBEY=-* tarafından 4 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizin fikriniz nedir?

1. Kesinlikle katılıyorum

100,0%
  2. Hayır şimdi olduğu gibi kalmalı

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar

Öncelikle oy kullanan arkadaşlar yorumda da yaparsa memnun olurum.

Bu ganimet kutularının içeriklerinin eski haline getirilmesini istiyorum. Başlarda bir çok önemli nesneyi(Apis Droid, Zeus Droid, Tartarus, Cerrah vb.) bulunduran bu kutular son zamanlarda sadece gemi dizaynları, pet ve droid dizaynlarından ibaret hale geldi. Olaya ortadan bakarak kutular bu tasarımları vermeye devam edebilir ama kutuların eski içeriklerinde bulunan önemli ve nadir, zor elde edilebilen nesneler geri gelmeli.

Obsidyen, apocalps, K&M korsan kutuları sadece para ile alınabilirken kutu iceriklerinde bir sürü önemli nesne bulunduruyordu. Surgeon(Cerrah), tartarus, LF-4, Havoc droid tasarımı, Apis ve zeus droidleri ve aklıma gelmeyen bir çok önemli, değerli ve nadir elde elde edilebilen nesne içeriyordu. Ne zamanki bu kutular birleştir kısmından temin edilebilir hale geldi işte o zaman kutu içerikleri bozuldu.

Bu kutuların para ile ticareti ortadan kalktığından(Kalktı dememin sebebi aklı başında hiç kimse tasarım için bu kutuları para ile satın almaz.) kutu içerikleri hiç bir özellik barındırmayan ve biz oyunculara herhangi bir katkısı olmayan gemi tasarımları, droid tasarımları ve pet tasarimlarından başka birşey vermez oldu.

Azınlıkta olan kısım bu tasarımları gemilerinde eksiklik olarak görüp bu kutuları açarak mevcut tüm tasarımları ve setleri tamamlaya çalıştı.

Öncelikle birleştirme kısmının kolaylık sağladığı doğrudur. Ancak bu kutuları birleştirden temin etmemiz için gerekli Scrap NPC'lerden oldukça az düşmekte. Yalnızca oda değil bölünme kristali elde etmemiz için bir çok galaksi kapısı yapmamız gerekiyor. Para ile almasakta birleştirden de olsa bu kadar zor temin edilebilen bu kutuların içeriklerinin beğenilecek hiç bir tarafı yok.

Özellikle obsidyen kutusu piyasaya ilk düştüğünde 70 kadar obsidyen anahtarını satın almıştım ve tartarus ve cerrah gemilerini bulmuştum. Cidden para ile aldığıma pişman olmadım diyebildiğim alışverişlerden biriydi.

Son düzenlenen: 6 Mart 2018
  2. 31.05.2013

31.05.2013 User

Kesinlikle katılıyorum. Orta derecede olan oyuncular içinde çok daha iyi olur.

*-=FURKANBEY=-* bunu beğendi.
  3. Desteğin için teşekkür ederim. Kutulardaki eski içerikler oyuna başlayan bir oyuncu için önemli nesneler barındırdığından satın alımların daha fazla olacağından da %100 eminim. Hem şirket ve oyuncu açısından kazanımlar olacaktır.

4. Şuan kutu içerikleri gemi olarak birşey vermiyor sadece tasarım veriyor değil mi almak ne kadar mantaklı ki o zamn

5. " +1 " Orta derece oyuncular için iyi olacaktır. Apis ve Zeus un tam düşme şansı güçlenmelerinde çok daha faydalı olacaktır :)

zaten cerrahı olmayan kalmadı ki zaten artık cerrahtan çok sayborg tercih edilen insanların çoğuda sayborgu tercih eder cerrah eklenmesi daha iyi olur obsidyen kutularına :)

ama şunuda söyleyeyim :) eğer çok şanslıysanız Apis ve Zeus Yeşil ganimettende % 0.1 yüzdesiyle tam olarak düşüyor :) benim bir arkadaşım tam şekilde apis çıkarmıştı yeşil kutulardan :)

6. Ben de katılıyorum, 20 tane satın alıp açacaktım ama bi deneyim dedim, 100 scrap kastım ama sadece pet tasarımı ve haşmetli goliath mıdır nedir ondan verdi hatta haşmetli goliathı bulamadım :D Ayrıca bişey çıkmadığını görünce iyi ki satın almamışım dedim. Bana da altın kutulardan direk zeus çıktı zeus gününde 2 hafta önce :) İçeriklerin değişmesini ben de isterim. Cerrah gene kapılardan geliyor artık ama, ne bileyim tasarımlardan bıktık yav :D

yılmaz749749 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.