Obsidyen Kutusu Güncel

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☜тϋяκσ[•вσяđσ•]☞ tarafından 11 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Alman forumundaki obsidyen kutuları günclendi.Ama Fransa ingiliz forumları güncellenmedi bizim forumda dahil. Bi güncelleme gelecekmi ? Çünkü alman forumuda lava hammerclaw ve lava cyborg yazıyor :)))) lütfen gelsindi :). bi hata varmı diye baktım ama almanların içeriklerini tr deki bütün V lerle karşılaştırdım tutmuyor. Yani bu demek oluyorki almanların ki güncel. Bi bilgi istiyorum modlarr

mod yokmu resmi tatilmi cevap bekliyoruz ...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ocak 2018
  2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Henüz bilgisi elimize ulaşmadı.

En kısa sürede konular güncellenecektir.

İyi forumlar...

3. modum güncellemişsiniz de doğrumu alamanyadan haber geldımı ?? 25 kutu açtım 10 bin uri ve sar 02 den baska bişi vermıyor :)

edit: 44 kutu açtım ve yeni listedeki tasarımlara dair hiçbir ize rastlayamadım.
    liste yanlışmış büyük ihtimalle Teşekkürler darkorbit 880 scrapımı çöp ettiniz

Son düzenlenen: 12 Ocak 2018
  4. titans___

titans___ User

kardeş il baş açma neden bu uyanıklar yani burdakiler değil forumdakiler değil bu parayı çuvalla kamyonla kazananlar en başda bunları veryoz diyor sen ve enin benim gibi kaç kişi AVCUMUZU YALYORUZ sonra artryorlar miktarı sonra 3üncüye yine tsrım oil falan artryorlar bu oyunda bir şey yapacaksanız bu pazarlama stretjilerini uygularlar bunları öğrenmek için de iyi para verilmiştir yani oyun da sahipleri çakal olarak bakın direkt adam düzgün ticaret yapmak amacı güdmeyen insanları sömüren bir anlayış yani kapitalizm emperyalizm komunizm falan bunların yanında melaike kalyor bunlarda para miktarı olara görülyoruz hani öyle bile görseniz yuh bu kadar da insanlara bu yapılmaz bu sizin yaptığınız nedir yeter kaç defa atlyoz sazan gibi atlaya atlaya çözdüm bu çakkallarrrrı

5. ya birader tümgeneralim gittim günlerce scrap kastım. 2-3 4-5 den çıkmadım. sırf bu scrapları kasıyım belki tekrar lava cyborg ve lava hammerclaw obsıdyene gelir diye. Öyle bi heyecanla açtımki la aylardır beklıyom ben bunu,alayı boş çıktı 44 kutudan yemin billah 10 tanesi sab-50 mermısı 10 tanesi 5 li roketler felan kalanıda kararsız lf4 bi tanede ocean spectru çıktı hakkını yememek lazım :D Düşün ben scrapla açtım kutuları (emeği saymıyım hadi) öğrencinin teki gidicek haftalıgını yatrcak 20 obsidyn kutusuna 40 tl hiçbişey çıkmıcak .... yazık

6. .KAPLAN

.KAPLAN User

Güncelleme tarihleri listede yazıyor o tarihler arasında aktif olacak.

Bana hep Sab-50 çıkıyor scarp kolay bulunan bir şey değil maalesef bu kutuları elde etmek çok zor.

İyi forumlar...

7. nerdeki tarihte yazıyor Modum?

8. .KAPLAN

.KAPLAN User

Buradaki SSS ten bakabilirsiniz.
    "Güncelleme 25.01.2018 - 27.01.2018"

İyi forumlar...

9. SogukAtes

SogukAtes User

Yani bu demek oluyorki ayın 25 inde obsidyen kutuları aktif olucak. 27 sinde sona erecek bu süre zarfında bu güncelleme aktif olacak. Yani bugün gelen obsidyen kutularında bi önceki Aralık ayı güncellemesindeki içerikler var. Doğrumu anlamışım?
    @.KAPLAN modum bu sorumu yanıtlayabilirmisiniz ?

Allah tan evde değildim işteydim. Evde olsam 7 bin 8 bin scrap var hepsiyle açmıştım. Oturur ağlarım yeminle. foruma baktığım iyi oldu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ocak 2018
  10. .KAPLAN

.KAPLAN User

Evet şuanda V10 daki ödülleri veriyor.

V11 25 ile 27 ocak arasında eklenip yeniden güncellenene kadar aktif olacaktır.

İyi forumlar...

11. SogukAtes

SogukAtes User

Tamamdır.Teşekkür ederim cevabınız için.

İyi Forumlar...

12. titans___

titans___ User

banane diyorsun onu anlamadım 880 scrap ne abicim ben 20 scrapı yaparken bunalıma giryorum burda yazyoruz da deli misali kendi kendimize anlatyoz bunu yani senin bana anlatman bırak patron bul anlat ne fark edicek yok fark etmiycek ben söylüyüm bu hologram oyunlar gelyor o zaman bu oyunlar ya bu gelişime uycak yada çöp olcak neden insan sıkılır 3 sene önce dinlennen hit parşalar zamanla unutulablyor yani moda diye bir olay var yeni ve daha iyi bir şey çıkınca eski si çöp olcak ben belki bırakmam da ben para vermem bu oyuna yani az vermişimdir