Obsidyen Kutusu İçerik Bilgilendirmesi Eksikliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Lombees tarafından 1 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Lombees

Lombees User

Obsidyen Kutusu SSS sayfasında 8 eylülden bu yana kutulardan elde edebileceğimiz tasarımlar gösteriliyor. Son değiştirilen içerikle beraber Carbonite Sayborg alamayacağımızı söylüyor. Ama oyuna giriş ekranında Obsidyen kutularında Argon Sprectrum verme ihtimalinin olduğunu söylüyorsunuz. Ama Argon Spectrum bir önceki Obsidyen güncellemesinde alabildiğimiz bir tasarım ve o güncellemede Carbonite Sayborg da alabildiğimizi söylüyorsunuz. Rica ediyorum artık SSS sayfalarını daha hızlı güncelleyin. Etkinlik bittikten sonra gelecek olan güncelleme benim işime yaramayacak. Ben Carbonite Sayborg için kutu açacağım ama çıkma ihtimali var mı yok mu onu bile bilmiyorum.

2. yok.

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Obsidyen Ganimet Kutusu içeriğinde mevcut olarak V25 aktiftir. Herhangi bir içerik güncellemesi olmadığından dolayı yeni bir SSS yayımlanmamaktadır. Oyun ana sayfasında bulunan Spectrum tasarımı da içerik bilgisi ile alakalı değildir. Merkez ekip tarafından güncellenmemiştir.

Mevcut içeriğe Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.