obsidyen kutusu yok

Konusu 'Teknik Etkinlik Konuları' forumundadır ve DDWALINNN tarafından 21 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DDWALINNN

DDWALINNN User

unıty sunucusunda obsidiyen kutusu aldım 900 tl lik ama oyunda 1 adet bile obsidyen kutusu görmedim

2. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Obsidyen Mikroçip aldınız 155 adet anahtarlar hesabınıza tanımlandı mı?
    Oyun içerisinde obsidyen kutusu yerine farklı bir kutu gördünüz mü?

İyi Forumlar.

3. DDWALINNN

DDWALINNN User

yok hayır yeşil ganimet sandıklar ve astral ganimet kutularu tek var obsidyenler yok

4. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Şu anda unity serverinde bu etkinliğin aktif olup olmadığını bilmiyorum buna dair bir bildirim almadım. Ancak aldığınız anahtarlar hesabınıza yüklenmiş bu durumda etkinlik aktif edildiği zaman açabileceksiniz demek oluyor. Şirketimiz son dakika etkinliklerde değişiklik yapma hakkını saklı tuttuğundan dolayı bu konuda yapabileceğimiz bir şey yoktur. Anahtarlar hesabınıza tanımlanmadıysa destek ile iletişime geçebilirsiniz ancak tanımlandı ve oyun içinde kutu göremiyorum diyorsanız (bende göremiyorum) etkinlik olmadığından kaynaklanmaktadır.

İyi Forumlar.