Obsidyen Kutusunun Ödülleri

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ARINÇ_REİS tarafından 14 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Birleştirme ve harici ''Obsidyen Mikroçipi'' aldım.
    Yahu, 1 tane tasarım veya zararımı karşılayacak bir şey çıkmaz mı? Çıkmadı, çıkmıyor..
    Verdiğimiz para ve emek ile keyif alabiliyoruz, nede bunların karşılığını.
    Sayın Modaretörlerden ricam, bunu yetkili ekibe bildirmeniz. Ya oranları arttırılsın ya da bu etkinliği getirmesinler kardeşim.

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Etkinlikler ve içerikleri merkez ekip tarafından uygun görüldüğü şekilde getirilmektedir. Bu konuda Forum Takımı olarak bir şey yapamıyoruz. Obsidyen kutusunun içerikleri düzenli olarak güncellenir. Konu ile alakalı başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Konunun kilitlenmesini talep etmiyorum. Diğer kullanıcı arkadaşlarda yorumlarını belirtirler.
    İçerik olarak bir şey çıkmıyor ki, güncellense ne fayda? Lütfen, merkez ekibe iletin oranları arttırılsın. Birleştir kısmı harici, tanesi 3 liradan toplamı 60 lira olacak şekilde, 20 kutu alıyorum. Yahu 1 tane tasarım çıkmıyor.
    Çıldıracağım arkadaş... Verdiğim paranın karşılığını alamıyorum!

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konunuzu daha uygun bir bölüme taşıyorum bu şekilde diğer oyuncuların görüşünü alabilirsiniz. Dediğimiz gibi kutu içeriklerini tasarım merkezi ayarlamaktadır bizim bir müdahalemiz yoktur ve isteğinizi raporlarımıza ekliyoruz.

İyi forumlar.

5. Teşekkürler, sağ olun.
    Gören arkadaşlar da düşüncelerini lütfen belirtsinler.