obsidyen microcip hakkında

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve POKER*31 tarafından 8 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. POKER*31

POKER*31 User

merhaba arkadaşlar obdisyen kutularından kazandıklarımı nereden görebilirim genellikle tasarım çıktı ve nereden etkinleştiricem bilmiyorum

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Seyir defterinizden kazanmış olduğunuz tasarımları görebilirsiniz. Ayrıca hangarınızdan da almış olduğunuz tasarımları kontrol edebilirsiniz.
    Tasarımı etkinleştirmek için seçmeniz yeterlidir.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. POKER*31

POKER*31 User

seyir defterimde gördüm tasarımları ancak hangarda göremiyorum nereden aktifleştiricem

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Tasarımlarınız hangi geminize gelmiş ise gerekli kısımdan kontrol edip seçebilirsiniz.

Tasarımın hangi gemiye ait olduğunu bilmiyorsanız adını yazmanız durumunda da yardımcı olabilirim. Eğer tasarımını elde etmiş olduğunuz gemiye sahip değilseniz, gemiyi elde edene kadar tasarımı kullanamayacaksınız.

İyi forumlar.

Deleted member 265407 ve .Paradoks. bunu beğendi.