obsidyen mikroçip

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve alperen tarafından 6 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. alperen

alperen User

merhabalar obsidyen mikroçipte sadece özelliği olmayan görsel gemi tasarımları ve 30 enerji gibi gereksiz şeyler mi veriliyor yoksa onlar ekstra güncelleme midir yani cerrah uridium vs. yine veriliyor mu

2. Foden

Foden Guest

Merhaba,

Obsidyen mikroçiplerinin güncel tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. alperen

alperen User

tarif değil sayın modum :D içinden çıkanları sormuştum yani tasarımlar mı geliyor yoksa cerrah uridium falan var yine ve en alttaki güncelleme olarak mı gösteriliyor

4. Foden

Foden Guest

Merhaba,

Sayfanın en altında güncel olarak çıkma ihtimali olan oyun içi eşyalar bulunuyor ^^

İyi forumlar.

5. alperen

alperen User

aaa :D peki cerrah tasarımını nasıl elde edebilirim yani kapıdan falan gelir mi modum bu arada galiba yenisiniz hayırlı olsun uzun soluklu görevler dilerim

6. the_flood

the_flood User

galaksi kapı özel ödüllerinden surgeon ( cerrah ) tasarımını alabilirsin.ama bu her haftasonu olmuyor. takip edip o kapıya girmen lazım.ama tabi ki düşmesi şansa bağlı o_O

7. Bu obsidyen mikroçiplerden Zeus düşmesi kaldırıldı mı? Yoksa onlar apokalips kutusuyda mıydı?

8. apocalypse kutusunda o apis de zeus da %1 şansla çıkıyo