Obsidyen vs apolypce kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ж__«Ħ죣●Fίřê»__Ж tarafından 15 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gelişmekte olan yeni bir hesap için hangisi daha iyi . Farkları nelerdir

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Buradan Obsidyen ve buradan apolypce kutularının içeriklerine ulaşabilirsiniz.
    Size en uygun içerikler hangisindeyse seçebilirsiniz.

İyi forumlar

3. hocam sizin için kırmızı ganimet en iyisi tamamen yarısı kadar scrap aurus istiyor ve verdiği roket, kararsız lf4 miktarları oranları aynı, ama bana sorarsanız çöpe atmayın scrapları ve obsidyen acıp hem gemi tasarımı elde edeblrsınz eger o tasarım mevcutsada 10 k üridium kazanma ihtimaliniz var

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. erenalppp

erenalppp User

Apis Zeus u olmayan hesaplar için Apocalypse belki açılır . Ama full Zeus ve Apis bulma şansı yeşil ganimettede var . Cephanen azsa Kırmızı kutu aç , cephane sıkıntın yoksa Obsidyen aç.

5. eren apocalypse ten artık apis zeus kalktı diye biliyorum modum doğrumudur bu dediğim kalktımı ?

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

11 Ocak 2018 tarihindeki güncelleme ile birlikte Apocalypse ganimet kutularından Apis ve Zeus droiti çıkmamaktadır.

Apocalypse ganimet kutularının güncel içeriği aşağıdaki gibidir:

İyi forumlar.

7. Teşekkür ederim modum konu kilitlenebilir.

.Paradoks. bunu beğendi.
  8. the_flood

the_flood User

apocalipse ve obsidyen apis ve zeus içermiyor.
    Dostum için de gelişmekte olan bir gemi için bu kutular en son alınmalı.gemi ve eksik diroitler ve havoc/ hercules yada spartan daha öncelikli.olmayan bir geminin tasarımını alman bence bişey ifade etmez.bunlar eğer tamamsa o zaman alınabilir.

9. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.