Obsidyen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-=FURKANBEY=-* tarafından 12 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Obsidyen ganimet kutusu içerikleri nelerdir ve % oranlarıda nelerden bunu merak ettim. Obsidyen ganimetleri ilk çıktığında ve henüz birleştirden alma şansımız olmadığı zamanlarda kutudan çok iyi seyler çıkıyordu. Fakat birleştire konulduktan sonra kutudan hiç güzel şeyler gelmemeye başladı. Parayla alırken güzel eşyalar ve ekipmanlar düşerken scrap aurus ve bölünme kristali biriktirip birleştirden aldıklarımızı açtığımda njye bu kadar kötü şeyler geliyor biri anlatabilirmi? Dalga geçermiş gibi o kadar az miktarda cephane ve seprom mücevheri çıkıyor ki hani kutudan hiç birsey çıkmasa bu kadar tepki vermicem resmen alay ediyorlar

*DELİBEDRİ* bunu beğendi.
  2. İyi birşeyler çıkma ihtimali çok düşük,dükkana koysalar parayı basar alırız,bilhassa koymuyorlarki 3 liralik şeyi 30ye satmak için.En kötüsüde uri ile alınamamış olaması canlı parayla sayılıyor.Birleştirden oluştur diyecekler b.kristali yok scrap karaborsa nasıl olacak bu iş geriye canlı parakalıyor.Ben şahsen vip hariç harcama yapmıyorum uzun zamandır.Tepki vermek münferit olmaktan ziyade umum olarak yapılırsa belki birşeyler değişir.

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bahsettiğiniz kutu içeriklerine buradan ulaşabilirsiniz.

Kötü ekipmanlar geliyor demenizede şöyle cevap vereyim oyuna girdiğimde 9 tane kutu açtım lava diminisher, lava nimesis, G-Champion legend tarzında tasarımlar geldi.Toplamda 4-5 tane tasarım geldi.Geri kalan kutularda evet banada cephane geldi ama değerli şeylerde geliyor açıkçası.

Keyifli Forumlar

4. şu lava mimesis bi de bana çıksa ya :)

5. [​IMG]

Bunu arıyordun galiba :) açıccası lava, legend, blaze, okyanus ve herneyse bu tasarımları önemli bulmuyorum. Kimine göre iyi olabilir ancak kullandığımız gemiye eksra avantaj sağlamadıgından gözümde hiç bir degeri yok.

Elimde bulunan gemilerden birinde birlestirden 1 tane obsidyen aldım ve bu tasarım çıktı. Kutu içeriklerinden cephane cıkmasıyla ilgili hiç bir problemim yok. Çıkabilir fakat cephane miktarı cidden alay konusu. Fazla cephane verse diyelimki 100 bin atışlık x4 verse birseymi kaybedersiniz? veya 50 100 seprom vereceğinize yine 100 bin atışlık 10 bin seprom verseniz bigloint mi batar. Aksine birlestirden almakla yetinmeyip parayla bile almaya kalkanlar olur.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  6. Galaksi kapıları 100k x4 mermisi vermiyor ne yaptınız? :)

Ben de obsidyenden iyi şeyler düşürdüm.Bir hesabımda Lava G-Champion diğer hesabımda Lava Mimesis.