Bug / Oyun hatasi obsidyen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ._Batur_. tarafından 10 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ._Batur_.

._Batur_. User

obsidyenden şampiyon golisi çıktı anacak hangarda göremiyorum yardım lutfen

2. Kebirifai

Kebirifai User

Obsidyenden gemi çıkmıyor.Sana G-şampiyon tasarımı çıkmış.Önce gemiyi alman gerekli!
    Ana sayfada Dükkan-Gemiler-G-Champion 150 k uridyum.

3. ._Batur_.

._Batur_. User

bende biliyorum oncelik geminin olması gerekiyo ama hangardan baktım tasarımda yok ancak açtıgımda gördugume eminim cıktıgina dostum

4. takemyhard

takemyhard User

önce g-şampiympiyon gemisini alacaksın, sonra hangara tıklayıp gemiyi seçeceksin, sonrada sağ üst köşede tasarımı sececeğin kısım var ordan tasarımını seçeceksin.... gemi olmadan tasarımını göremezsin yani...

5. Gemi olmadan cikan tasarimlari gorebiliyorsun

6. Banada 2 adet G-şampiyon tasarımı çıktı ancak tasarımlar gemi yok diye gözükmüyor herhalde ama karbonit sayborg ve karbonit hammerclaw çıktı onlarında gemisi olmamasına rağmen hangarda görebiliyorum

7. g-champların gözükmüyor. bazı gemilerde bu durum varmış.beneded argon g cham cıktı gözükmüyor sordugumda normal bi durummuş

8. legend g champiyon bi harika deneyin.kırmızı reaperlar+ red pet tasarımıyla süper durdu.tam sarışın afet oldu.

9. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bildiğim kadarıyla G-Champion gemisinin tasarımlarında böyle bir durum var. Ancak destek birimine tasarımı hangarımda görüyor musunuz diye sorabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.