Ocağımıza incir ağacı diktin darkorbit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ýâќâмôź•ýéℓi tarafından 21 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Deliler gibi kovaladığımız cubikonlara yeni petler yüzünden yaklaşamıyoruz 3 tane dadansa yetiyor haritalarda 1 tane cubikon kesilmez oldu şahsen kapılara yöneleyim dedim olanıda yaptık bitirdik yarına kapıda yok ortalıkta boş boş gezeceğiz

2. x-2 x-5 x-8 haritalarından kutu toplayabilirsin oralarda pet yok.

3. Arkadaşımızın söylediği gibi ya petlerin olmadığı yerde kasılacağız ya da kamuyla kutu toplyacağız.

4. yeni gelen resetde pet sayısı azaldı dediler modlar ama bilemicem devriyedeyim tabletten giriyorum

5. Bende forumda azaldı diye inandım baktım eski haritada daha kaynıyor belki 15 tane azalmışlardır yinede adam tek seferde 200 u kastı.

6. evet vip olanlar haritada bekleyip bi kami atıp tak kasıyor ama biz kutuya devam :D

7. Merhaba ,

En son akşam 7-8 civarı atılan resetle sayıları azaltılmıştır. Şu anda çok sorun çıkartacaklarını sanmıyorum.

İyi forumlar.

8. Eskide yine çok npce var yeniye bakmadım. Çünkü eskidekiler kamiyle uri bolluğu yaşıyor.

9. Bendede vip var ama eski haritada kami atmayı bu kadar abartmayın cubi ile eşdeğer oluyor ki haritada 3 ve daha fazla oyuncu varsa onunda kazancı çok çok azalıyor

10. değişen bişi yok adminim kasılamıyoruz .

11. x-6 ya koyulacak yaratık değil onlar nasıl ki x-2ye koymadıysanız o ufak petleri ; x-6 içinde petler uygun değil x-8 ve x-5 bu iş için çok uygun pet ile oyuncular x-5 ve x-8de çok güzel uriler kazanabilirdi

Ŵαяяισя_Ĕαgℓє bunu beğendi.
  12. Merhaba ,

Kontrollerden sonra gerekli yere ileteceğiz arkadaşlar. Fakat bir düzenleme yapılır mı bunu bilemiyoruz.

İyi forumlar.

13. Haritadaki oyuncularla sözleşip yaratıkların canlarını azaltıp köşelere gitmesini sağlayabilirsiniz, yapacak farklı bir yöntem yok ne yazıkki.

14. Tek ve en nihai yöntem pet moblarının azaltılmasıdır, aciliyetiyle gereken düzenlemenin yapılmasını ümit ediyoruz. Yeni başlayan oyuncular için başa çıkmak oldukça zor, başa çıkamadığımız içinde eski haritalarda normal moblarıda kesemiyoruz. Etkinlik başladığından beri gemimi 2-2 portuna demirledim bitmesini bekliyorum adeta :cool: Umarım düzeltilir yoksa bayramda çekilecek urilerde eminim azalma olacaktır bu da şirketin pek hoşuna gitmez eminim ki :rolleyes:

15. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Durum ile ilgili bilgi verilmiştir. Lütfen beklemede kalalım.

İyi Forumlar.

sametonur1905 bunu beğendi.
  16. Aliens

Aliens User

Evet, normal haritalarda 100.000 Hasar almak hiçte normal değil. Resmen üzerimize Gamma kristallinlerinin pet gmrünümlü olan bir ordu yollanmış. Şahsen bu etkinlik hiçte güzel ve 'YILIN ETKİNLİĞİ' denecek cinsten değil. Çok vasat. Resmen yararı olacağına olan NPC'leride kesemez olduk.

17. Kesinlikle kötü bir etkinlik

18. Arkadaşlar kafanızı kullanırsanız en kötü durumu bile iyi hale çevirirsiniz.

Ben kafamı kullanarak petlerin zaaflarını buldum diyebilirim lazer atmadan kamiyle kesiyorum ha vipim kamim yok dersenizde alın kamuyu toplayın kutuları bu kadar basit.

Biraz kötü bir etkinlik fakat ben ekmeğimi çıkarma yolunu çok sağlam şekilde buldum sizde bulun :) o zor bu zor derseniz hayatta hiç bir şey kolay olmaz.

Lazerle petleri kesmeyin ki zaten dikkat ettiyseniz bu yaratıkların bu kadar çok olmasının sebebi KAMİ ile kesilmeleri için yapılmış olmalarıdır.

Etkinlik başladı pazar katlayıcı çektim ve 3 günde 35 uricikden 167.000 uridium 5000 sar 02 , 4500 ubr100 ve 5000 pld roketi kastım.

Tekrar diyorum saksıyı yani kafayı kullanın adamlar neden bu kadar çok mob yaptı diye düşünün ben size dedim.

19. O zaman kamisi olmayan, bizler oynamayalım. Kamisi olanlar kassın :) Bir etkinlik herkesi memnun edemez eyvallah ama bir etkinlik bir tarafın(kamisi olanlar) işine yarıyorsa diğer tarafın işini bozamaz. Şuan ki etkinlik kapsamında kamisi olmayan veya yeni başlamış oyuncular hiç bir haritada dolaşamaz olduk. Mob kesmeyi bırak mapin ortasına kadar gittiğimde arkamda toplanan pet sayısını resimle birlikte pet etkinliği tartışma görüş konusunda paylaştım bakabilirsin. Yani bir tarafın işine yarayabilir ama diğer taraf için oyunu oynanılmaz hale getiremez hiç bir etkinlik.

20. Yazdıklarımı tam okudun mu ?

Yaratık kesemiyorsan git kamufule alıp kutu kas.

Ben Uridium u 3 günde %60 kutu kasarak ve % 40 kamiyle yaratık keserek 167.000 uridium elde ettim yanında ki cephaneyi saymıyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.