Ocağımıza incir ağacı diktin darkorbit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ýâќâмôź•ýéℓi tarafından 21 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyide ben mob kesmek istiyorum ? Oyuna yeni başladım ve kutu toplayarak tp kasamam. Diroit leveli atlatamam yada credi kasamam. Bana lazım olanlarsa bunlar ..

2. Rizeli biraz tutarlı salla 4500 ubr ? Bizde topluyoruz sana ekstra mı cıkıyor.

Ayrıca petler rütbe puanı felanda verdiği yok :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Eylül 2015
    sametonur1905 bunu beğendi.
  3. Kamin yoksa kutu kasacaksın bu kadar basit çünkü artık oyuna ayak uydurmak zorundasın kimse kimseye acımıyor bu devirde herkes çıkarcı büyük klanlarda bile açıkları vip satın alma karşılığında veriyorlar.

Sen düşün.

Mobu etkinlik bitincede kesersin ama tavsiyem kutu kas 3 gün geçirerek çok şey kaçırdın.

Şerbet gibi cephane yağyor üzerimize sen şemsiye açmışsın :)

sametonur1905 bunu beğendi.
  4. Açık ve net bu etkinliğin uzay sahası kısmı sadece petinde kami olanlara ve botçulara yarıyor. Eliyle emeğiyle hakkıyla oynayan her oyuncu mevcut halden şikayetçi ve acilen bir çözüm bulunması gerektiği(petlerin tamamen kaldırılması yada sayılarının ciddi bir oranda azaltılması gibi) aşikar.

5. Bu etkinliğin acil bir şekilde kaldırılması gerek çünkü kasılamıyoruz. Oylamaya açın.

6. Günde 10 saat pet , kutu argesi ve katlayıcıyla topla bakalım yaparsın sende.

Sallamasyon yaptığım yok geceleride tabletten giriyorum kasıyorum.

7. EE napsın herkez uri çeksin kutu argesi yapsın.Sonra katlayıcı alsın ve 10 saat kutu toplayalım.Bu mu etkinlik anlayışı?

8. Arkadaşlar anlamak istemediğiniz yada benim anlatamadığım şey şu ki, ortada bir etkinlik olur. Bu bir kesime hitap eder ve bir kesim bu etkinlikten faydalanabillir, bunun için uğraş verebilir. Ama bir etkinlik düşünün ki eğer haritada yaşayamıyorsan, mob kesemiyorsan(yeni başlamış yada gemindeki ekipmanlar yetersizse) gemini x2den dışarı çıkartmayacaksın diyor. Yada çıkart ama mob keseme, sadece kutu topla diyor. Anlatmak istediğim şu ki oyuncu özgürlüğünü kısıtlayan bir etkinlik, etkinlik adını haketmiyor.

9. Aga oynamayı bilmiyorsan yapacak bir şey yok oyunun sınırları bu ne yapsın adamlar evinize gelip size etkinlik ödülü olarak full + full hesap verelim mi desinler ?

Ben gayet güzelce kasılıyorum ellimle kasmaktayım botda kullanmıyorum.

Katlayıcı alamıyorsan bile düz toplasan yine yeterli.

10. 4500 ubrnin resmini atsana cok merak ettim.

11. Yeni başlıyanlara oyun hitap ediyor zaten :) avantaj kutularından pet çıkaranlar var :)

12. Allah Allah, nerede o mübarek arkadaşlarımız. Gelsinler foruma tanışmak isterim kendileriyle :) Keza forumda açılan bir konu var bununla ilgili pet çıkarabilen var mı diye, atılan her yorum aynı şeyi söylüyor. Saatlerdir günlerdir topluyorum çıkmadı. :)

13. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Bu konuyu üstlerimize bildirdik.Konu hakkında düzeltmeler devam etmekte.

Keyifli forumlar.

14. Ben görüyorum 1 flaxlï bigboyda pet 1. Seviye geziyor :)

Adamlar chatde bağıra bagıra soyluyorlar. Ben gordugumu diyorum yer tr3

15. coder545

coder545 User

herkesi zorla etkinlige sokamamak gerek etkinligin yeri olur isteyen gidip orda petini kessin

16. Anlamadığım olay cadılar bayramı gibi günlerde çok daha güzel etkinlikler oluyor.Kurban bayramımızda böyle etkinlikler.

17. Çok seviniriz modum, keza 2 hafta böyle geçmez.

18. Merhaba ,

Etkinlik ile ilgili olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi Tartışma/Görüşler kısmındaki konusuna yazabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.